قیافه ش خیلی خواستنیه .![]()
قیافه ش خیلی خواستنیه .![]()
به احتمال زیاد اسمشو مندی بذارم! اکثرا اینو میگن! خودم انتخاب نکردم ولی بدم نیست!
بچم الان دیگه کجل نیست و کلی پر در آورده! دمش هم بزرگ تر شده! وقتی تو قفسه خودشو با توپ و تاب سرگرم میکنه و علاقه ای به چیزه دیگه تو قفسش نداره!! باید خلوت کنم قفسشو! جدیدا با کمک زمین تخمه رو میشکنه! ولی نمیخوره فقط با پوستش ور میره ولی اگه خودم مغز تخمه بهش بدم میخوره!
الان همه جارو تو اتاقم یاد گرفته! میره بالای پرده هر وقت گرسنش شه میاد پیشه من بهش غذا میدم !
عکسای جدید :
اینجا سیب رنده شده خورده بود یه مقدار قیافش اینجوری شد(زشته نه؟) :
بدون شرح...
اینم یه عکس از کل بدنش که خیلی رشد کرده (ماشالله..):
سلام مرسی بابت عکس ها خیلی خیلی ممنون
عزیزمبازم که پراش دراومد خیلی خوشگل شده!!!
اصلا هم زشت نیست بچم(البته ببخشید بچت!)
فکر کنم هنوز نباید بهش تخمه بدی ،ّاز تو تاپیک عروس هلندی سوال کن ببین چی میگن.
هفته ی دیگه هم که تولد دوماهگیش میشه!!!
خیلی خیلی ممنون کلی دلم براش تنگ شده بود.
مهرانه خانم یعنی من بهش نمیرسیدم
مرسی مهرانه خانوم!
آقا رضا نگران نباش جاش خوبهالان تو قفسشه منم پیشش هستم تو اتاق ولی دیگه زور نمیزنه بیاد بیرون! عجیبه!! تخمه هم پرسیدم آقای aroosholandy( اسمشونو دقیق نمیدونم!) گفتن که اشکالی نداره!
مرسی.نگران نیستم خیالم راحته که پیش شما جاش خوبه. کاش این یکی هم عادت کنه به قفس. و انقدر تو خونمون گشت نزنه
مندی امروز دو ماهش میشه! یا شد چون آقا رضا گفتن بین ساعت های 9-11 اومده دنیا!
عکس هم میذارم ولی فعلا دوربین ندارم
سلام داداش
خیلی مبارکه... عروس خوشگلی داری امیدوارم لحظات خوبی در کنار هم داشته باشید
ضمنا عروست با تکه سیب زشت نشده... کافیه جوجه عروسای من رو که سرلاکی هستند ببینی جلوبندی کاملا داغون هست![]()
سلام آقا فرید.الان دیگه صد درصد 2ماهش شده!
عکس جدید نمیذاری؟!؟پرهاشو چیدی؟
پرهاشو نه هنوز!عکس هم میذارم ولی خداییش عکس گرفتن ازش خیلی سختهفعلا دوربین ندارم
دیروز و امروز یکم سیب خورد بالاخره! راستی از کی میتونم ارزن دونه درشت بهش بدم؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.