سلام
من الان 4 تا خوکچه دارم
خیلی راضیم
اما چون دوباره مامانشون حامله است مجبورم بچه ها رو بفروشم اگه خواستی عکسشونو با قیمت بهت بگم
دردسرشون خیلی نسبت به حیوونای دیگه کمه
غذاشونم سادست
ریزش مو توی فصل گرم نسبتا بیشتره اما اگه هر روز شونشون کنی کم میریزه
اگه یه حیوون بازی گوش میخوای نر بگیر
اما اگه یه حیوون اروم میخوای ماده بگیر
ینم بگم که اکثر جا ها نر رو ارزون تر از ماده میدن
و اینکه اگه بخوای 2 تا بگیری اینو بدون که نر ها بعد از یه مدت که هم رو میشناسن با هم دعوا میکنن باید جدا نگهشون داری
اما کلا خیلی حیوونای خوب و دوست داشتنی هستن
ویرایش توسط shadi.a : 8th April 2013 در ساعت 03:46 PM دلیل: لطفا فارسی تایپ کنید
دوست عزيز به پارسي پت خوش اومديsalam
man alan 4ta khookche daram
kheyli raziam
ama chon mamaneshoon dobare hamelast majbooram bacheharo befroosham age khasty axeshoono ba gheymat behet begam
dardesareshoon kheyli nesbat be heyvunaye dg kame
ghazahashunam sadast
rizesh moo tu fasle garm nesbatan bishtare ama age har rooz shoonashoon koni kam mirize
age ye heyvoone bazi goosh mikhay nar begir
ama age ye heyvoone aroom mikhay made begir
inam begam ke axare jaha naro arzoontaraz made midan
va inke age bekhay 2ta begiri ino bedoon ke nara bade ye moddat ke hamo mishnasan baham dava mikonano bayad joda negaheshun dary
ama kollan kheyli heyvunaye khoobo doost dashtanii hastan
لطفا براي نوشتن از فونت پارسي استفاده كن
ممنون
یه سوال هیچ راهی نداره که کنار یه خوکچه نر یکی دیکه اورد که اونم نر باشه؟؟ من یکی دیگه هم میخوام اما نمیخوام ماده باشه![]()
نرها قلمرو دارن وقتی ۲تاش باهم باشه دعوا میکنن و خیلی مشکلات دیگه یه ماده بگیر پرخاشگرشون نکن
من از بعضی از دوستان شنیدم که اگر خوکچه نر جدید از خوکچه خودتون کوچیک تر باشه،بعد از مدتی با این موضوع کنار میان اما باز هم با این حال این ریسک رو داره که به نتیجه خوشایندی با هم نرسن و اینکه دیگه نمیتونی با خیال راحت تنهاشون بذاری با هم چون در هر صورت احتمال درگیری وجود داره.
اگر هم دوست دارین که ویکی خیلی باهاتون صمیمی باشه بعد از امدن یه خوکچه دیگه وابستگی عاطفی اش نسبت به شما کمتر میشه.
فکر میکنم اگر تنها نگهش دارین و در عوض خیلی باهاش وقت بگذرونین که احساس تنهایی نکنه،بهتر باشه.
دوستان عزیز خواهشا مطالب و پرسش هاتون رو در این تاپیک قرار بدین تا همه ی مطالب یکجا مترکز باشه و کاربرای دیگه بتونن به راحتی از تجربیاتتون استفاده کنن:
http://www.parsipet.ir/thread6263.html
ممنون
من امروز قفسه خریدم و یهع قفس نیم متری در یک متری ساختم
چطوری طبقه ی دوم رو بسازم؟نیازی هست یا نه؟
سلام توی قفسی که برای همستر یوده میشه خوکچه نگهداشت؟بستر غیر از علوفه چی میشه بذاریم؟خصوصیات خوکچه چیه؟مرسیی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.