تقریبا این شکلیه مرغ عشق من
![]()
تقریبا این شکلیه مرغ عشق من
![]()
پس باید صبر کنی.چون گفته که تا تابستون حتما جوجه میدن احتمالا میدونسته دیگه!!!
باز ممنون میشم آقای اسکندری وآقامحمدرضا هم نظرشونو بگن
مرغ عشق از چند ماهگی بالغ میشه و میتونه تولید مثل کنه؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
برای اینکه مرغ عشق ها شروع به تخم گذاری بکنن حتما باید مراحل و کارهای زیر طی و انجام بشه:
1 - مهمترین بخش اینه که مرغ عشق هاتون بالغ بشن که این فرآیند از 3 ماهگی شروع و تا حدود5 یا 6 ماهگی تقریبا کامل میشه.
2 - مرغ عشق هاتون بعد از بالغ شدن و قرار دادن لونه توی قفسشون حتما باید جفتگیری کنن و اینکه باهم میرن توی لونه دلیل مناسبی برای تایید جفتگیری شون نیست و در پست های قبلی هم گفتم که زمانیکه جفتگیری انجام شده باشه و مرغ عشق ماده نزدیک به تخم گذاشتنه تا حدودی با پرندهی نر هنگام ورود به لونه خشن برخورد میکنه و پس از تخمگذاری به هیچ وجه اجازهی ورود به لونه رو بهش نمیده . که این خودش میتونه یکی از نشونه های جفتگیری موفق باشه.
3 - از آغاز دوره ی بلوغ تا کامل شدن این دوره و درنهایت جفتگیری حتما از غذاهای مناسب جهت تقویت جفت ها استفاده کنید به ویژه از جوانه گندم که در مست کردن پرنده ها نقش غیر قابل انکاری رو داره .
4 - به هیچ وجه سعی نکنید که قفس پرنده ها رو جز برای نظافت قفس جابجا کنید .قفس رو در جایی ثابت و در ارتفاعی مناسب قرار بدید و آرامش رو براشون فراهم کنید و اجازه بدید تا به محیط اطرافشون شناخت پیدا کرده و به امنیت موجود در محیط پی ببرن.
5 - در دوره ای که از خودشون علائم جفتگیری رو نشون میدن زیاد نزدیکشون نشید و به لونشون سرک نکشید و به هیچ وجه کاری نکنید که بهشون استرس وارد بشه چون پرنده ماده بشدت مستعد به استرسه .
در حال حاضر پرنده های شما توی دوره ی سنی 5 تا 7 ماهگی هستن و آمادگی اینو دارن که جفتگیری کنن و تخم هم بگذارن و در مورد حلقه ی دور چشم هم که آقای قلیخانی عزیز زحمتش رو کشیدن.
در مورد خاموش کردن لامپ موقع خواب هم هرگز به یکباره همه ی لامپ های اتاق رو خاموش نکنید چون پرنده مثل خود ما دچار خیرگی میشه و بشدت میترسه . پس حتما اول قبل از خاموش کردن لامپ اصلی لامپ چراغ خواب رو روشن کنید تا کمی به تاریکی عادت کنن و بعد اون رو هم خاموش کنید.
موفق باشید
(((((((((((((((
ای بابا فکر کردم قراراه جوجه بدن
فعلا از اینکه جفت شدن و یک جفت پرنده ی سالم داری لذت ببر خواهر من.همیشه که نباید تخم گذاری و جوجه باشه تا از پرنده لذت بشه برد.شما همچنان بهشون رسیدگی کن و منتظر بمون ولی انتظار الکی نداشته باشه که مثلا یک ماهه جوجه بدن.باید منتظر باشی پرنده زمان بر نمیداره.شاید یک ماه دیگه تخم گذاری کردن و شاید سه ماه دیگه.بهرحال پرنده های خوبی دارین شما.
ای بابا
گفتم دور و برشون سرسبز باشه بیشتر خوششون میاد
امکان شست و شو رو ندارم
چون مساحت کف زیاده فکر نمیکنم به این زودی کثیف بشه
ببینم مشکل داره از این کاغذهای رولی که کف مرغداریا میندازن میذارم کفش
من با آبپاش بالای قفس از فاصله تقریبا یک متری اسپری میکنم ک مثل بارون از بالا بریزه روشون
حتما هم طرف ظهر یا بعد از ظهر این کارو میکنم همیشه
فقط به یه مشکل دیگه خوردم الان
ببینید قفس اینه:
ساعت 3-4 بعد از ظهر کاملا آفتاب میافته توش و سایه نداره
تقریبا داخلش گرم هم میشه
البته یه در توری هم داره
ولی بازم گرم میشه
تابستون خیلی گرمترم میشه
تا چه دمایی مرغ عشق اذیت نمیشه؟
سلام میتونید با یه کارتن پلاستی یا سقف کاذبی چیزی مثل سایه بون درست کنید تا /افتاب مستقیم بهشون نخوره.
باید طوری تنظیم میکردید که بتونید آب وغذا رو راحت بردارید یا مثلا دوتا دربذارید که راحت بتونید آب وغذا رو عوض کنید ومرغ عشق ها هم فرار نکنن.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)