سلام اگه زیر تسمه هایی که کفه تانک میچسبونی آب بره اشکالی نداره
من تانک را تست آب کردم دیدم زیره یکی از تسمه ها اب رفته
سلام اگه زیر تسمه هایی که کفه تانک میچسبونی آب بره اشکالی نداره
من تانک را تست آب کردم دیدم زیره یکی از تسمه ها اب رفته
با عرض سلام خدمت دوستان محترم!
در بازار محصولي از شركت kent وجود دارد كه مي گويند جهت رنگ گرفتن (رنگ قرمز) لايوراك ها بسيار مؤثر مي باشد (نام آن را به خاطر نمي آورم) و طريفه مصرف آن هر 10 روز 5 الي 10 ميل براي 250 ليتر است آيا اين محصول تمامي عناصر مورد نياز سنگ ها را دارا مي باشد نظر دوستان در اين خصوص چيست؟
با تشكر
اسم محصول پرپراپ است که محصول خوبیم هست ولی مطمئنن بدون این محصول هم میتوان رنگ سنگهارو بنفش کردبا عرض سلام خدمت دوستان محترم!
در بازار محصولي از شركت kent وجود دارد كه مي گويند جهت رنگ گرفتن (رنگ قرمز) لايوراك ها بسيار مؤثر مي باشد (نام آن را به خاطر نمي آورم) و طريفه مصرف آن هر 10 روز 5 الي 10 ميل براي 250 ليتر است آيا اين محصول تمامي عناصر مورد نياز سنگ ها را دارا مي باشد نظر دوستان در اين خصوص چيست؟
با تشكر
بهترین محل برای برداشت آب و عبور دادن اون از یو وی کجاست ؟
میشه آب خروجی از تانک رو با یه سراهی از یو وی عبور داد و ریخت تو خونه واتر پمپیا دوباره ریخت تو خونه اول
ممنون
البته محصول شرکت kent برای بنفش شدن لایوراک ها پرپرتچ هستش اما پرپر آپ که اقا مصطفی فرمودند به نظر بهتر از محصول شرکت کنت میاد!
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 30th March 2013 در ساعت 05:25 PM
بهترین تست برای اب شور چه مارکی هست no3
کلسیم شرکت brightwellگرفتم یادم رفت طرز مصرف رو از فروشنده بپرسم سوتد انگلیسی هم ندارم توضیح بروشور رو بخونم لطفا طریقه مصرف رو بهم توضیح میدین 200گرمی گرفتم 45تومن حجم اکواریوم هم 550لیتر هست ممنون از راهنماییتون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.