چه خوشگلن اين كوچولوها
مباركتون باشن
چه خوشگلن اين كوچولوها
مباركتون باشن
به به مبارکه چه جوجه هایی تپلی باباشون همچین ژست گرفته که اینگار پرفوسره![]()
سلام.آره حل شد.
فکر میکنم هر4تاشون نرمال گری یا همون خاکستری هستن.چون اگه ابلغ میشدن کاکلشون زرد میشد
مرسی آقا ابوالفضل عکسای خیلی قشنگ و جالبی شده
بابت جوجه ها هم تبریک میگم دیگه یواش یواش دارن سر و سامون میگیرن
چه کلاسیم میذارن![]()
باسلام
دوست عزيز بنده هم بخاطر اين اتفاق زيبا بهتون تبريك ميگم...
اميدوارم در همه كارهاتون موفق و پيروز باشيد...
باتشكر farhad-2007
با سلام
دوستان جفت خاکستری الان تخم داره و چند روز پیش نگاه کردم تو لونه دیدم 2 تا تخم داره.... منم زیاد مزاحمشون نمیشم چون خیلی ترسو هستند...
جفت جوجه دار هم امروز بزرگترین جوجه رو اوردم بهش با دست غذا بدم یه خورده میخورد امروز که 22 بهمن هست 25 روز داره...
جفت جوجه دار جفتگیری کردن که بعد از جوجه هایی که بیرون اومدن امروز اولین جفتگیری بود...
ایا چند روز دیگه تخم میزارن ؟ ضعیف نمیشه اینطوری ماده ؟ بهشون هیچ غذای گرمی ندادم فقط سفیده تخم مرغ یه روز درمیون + ارزن + خیلی کم تخم کتان + تخم افتابگردان + هویج و کف دریا....
ایا الان چیکار کنم ؟ لونه رو بردارم و توش که کثیف شده رو تمیز کنم و دوباره پوششال چوب تمیز بریزم ؟ یا دست نزنم ؟ یا 4 تا جوجه رو خارج کنم و با دست بهشون غذا بدم و بزارم پدر مادر دوباره جا گرم کنند ؟ ممنون میشم کمک کنید
![]()
با سلام خدمت همه
جفت خاکستری این دفعه جوجه هاش به دنیا نیومد و از چشم افتاد... کلا از عروس خاکستری هم زده شدم میخوام رنگ های دیگه رو بخرم... گذاشتم برای فروش اگهی تو تاپیک خرید و فروش هست
جفت ابلغ خاکستری هم اولین تخم رو 2 اسفند و دومین تخم رو 4 اسفند گذاشته و 3تا تخم داره
دیگه باید منتظر بیرون اومدن جوجه ها باشم...
جوجه های سر ی قبل همگی رو فروختم و یه دونه اش رو پیشفروش کردم و تقریبا دون خور نشده هنوز تو همین روزا باید ارسالش کنم.... فعلا ارزن دون ریز خیلی کم میخوره ...
جفت تخم دار که همش تو لونه هستند نمیشه عکس گرفت جفت خاکستری هم که عکس نگرفتم ازشون
فعلا چند تا عکس از امروز جوجه میزارم که تو ظرف ارزن خوابیده و گاهی با ارزن ها هم ور میره....
جالبی این جوجه ها این بود که از 5 تا تخم 5 تا جوجه که بیرون اومد هر 5 تا پشت سرشون یه چند تا پر زرد رنگ هم بود سر کتف های جوجه ها هم یکی 2 تا پر زرد رنگ وجود داشت عکسی که از جوجه زیر گذاشتم خیلی مشخص نیست اما وجه هایی که فروختم همگی تابلو بود
![]()
واقعا نازن
منم می*خواستم اول عروس هلندی بگیرم ولی* ملنگو گرفتم
الان یه ساله ملنگو دارم در حال حاضر داره سعی* می*کنه این بیماری مسخررو پشت سر بذاره اسم مریضیه نیوکسل واقعا اوضاعش بد بود دیروز اصلا تعادل نداشت امروز بهتره دوباره از دستم سیب گرفت و نمیفته داره کلا اوضاعش بهتر می*شه
لطفا واسعش دعا کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)