عكس تانك و سامپم رو گذاشتم پيشاپيش از راهنمايياتون ممنونم
مديا : 40 كيلو خرده مرجان 2 ليتر ساب استارت 2 ليتر ميكرو مك
اسكيمر و دنيتراتور هم دارم
![]()
عكس تانك و سامپم رو گذاشتم پيشاپيش از راهنمايياتون ممنونم
![]()
ویرایش توسط علیرضا نوروزی : 23rd October 2013 در ساعت 12:38 AM دلیل: ویرایش عکس
سلام دوست عزیز به پارسی پت خوش اومدینعكس تانك و سامپم رو گذاشتم پيشاپيش از راهنمايياتون ممنونم
[IMG]1\C:\Documents and Settings\Hamid\My Documents\My Pictures[/IMG]
[IMG]2\C:\Documents and Settings\Hamid\My Documents\My Pictures[/IMG]
لطفا اول اطلاعات کاملی در مورد تانکتون بزارین و بعدن لطف کنین عکساتون رو تو آپلود سنتر سایت آپلود کنین بعدن اینجا قرار بدین! الان عکسی دیده نمیشه!
سلام دوست عزیز
تانکتون مبارک باشه
من دو تا علت رو فکر میکنم در تانک شما باید انجام بشه
اول لوله ورودی آب به سامپ رو سرش رو ببرید زیر آب یعنی یه تیکه لوله اضافه کنید تا سر لوله همیشه زیر آب باشه
دوم به نظر من نخودی هیچ کارایی نداره و فقط پول حروم کردنه شما نخودیها رو در بیار و اسکیمر رو بزار خونه دوم و خروجیش رو بزار خونه سوم و خونه سوم رو پر پد کن یه مقدار هم فشارشون بده تا فشرده تر بشن و خونه چهارم رو مدیا بزار ، مدیای خوب هر لیترش برای 200 لیتر کافیه
اگر روی لوله برگشت آب از سامپ به تانک هم سوراخ داری یه تکه شلنگ هوا بکن داخلش و سر شلنگ رو بزارید توی آب
آب خونه واتر پمپ رو هم سر ریز کنید تا از خونه چهارم آب حالت آبشاری به خونه واتر پمپ نداشته باشه
این کارها رو انجام بدید انشاالله مشکلتون حل بشه
سطح اب سامپ خیلی بالاست همیشه اینجوری هستش یا واتر پمپ خاموش بوده عکس گرفتین اگه برق بر و کمی از اب تانک برگرده تو سامپ سر ریز میشه . به نظر من تیغه های جدا کننده سامپ رو بلند گرفتین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.