سلام
سگ من الفی رو معرفی میکنم تو این پست
پدر مادر خیلی اصیلی داره سنشم تقریبا 3 ماهه واکسن هاشم خورده بی نهایت بازیگوشه این عکس برا 1 ماه پیشه
اگه کارام روبراه شه یه ماده سفید هم سراغ دارم اونم میگیرم
خیلی خوشگله اونم
سلام
سگ من الفی رو معرفی میکنم تو این پست
پدر مادر خیلی اصیلی داره سنشم تقریبا 3 ماهه واکسن هاشم خورده بی نهایت بازیگوشه این عکس برا 1 ماه پیشه
اگه کارام روبراه شه یه ماده سفید هم سراغ دارم اونم میگیرم
خیلی خوشگله اونم
مبارک باشه . خیلی با نمک هست . کم کم داره رنگ عوض می کنه
الان وزنش چقدره ؟
مبارک باشه توله خیلی خوشگلی هستش خیلی با ابهت میشه
سلام عکس جدید از الفی بعد از خفن شدن
![]()
سلام چنتا عکس از الفی الان 4 ماهشه
یه ماده باکسر هم نزدیک بود بخرم که هرچی یادش میفتم حالم بد میشه خیلی حیف شد خیلی سگ زیبایی بود ولی بجاش فرداشب با یه فلاور هورن میترکونم
الفی بعد از جراحی خیلی خوشگل تر شده دمش هم باحاله الان حیف تو عکس معلوم نیست ولی خیلی کاره سختیه بار کسی که بار اولشه
خوشحال میشم نظر دوستان و در مورد الفی بدونم وزنش هم خیلی سعی کردیم وای نمیسه اصلا
خوشگل تر شده . مبارک باشه. چند روز طول کشید تا پانسمان گوش هاش رو بردارید؟
برای وزن کردنش می تونید خودتون بغلش کنید و برید روی وزنه . بعد دوباره خودتون بدون سگ برید روی وزنه. اختلاف دو وزن می شه وزنه سگتون . فعلا که کوچیک تره راحت تر می تونید وزنش کنید. :smile (136):
راستی به نظرم ناخن هاش داره کم کم خیلی بلند می شه. اگر جایی باشه که خاک و قلوه سنگ باشه خودش ساییده می شه و نیازی به کوتاه کردن نیست. اما اون طور که پیداست این شرایط براش مهیا نیست. یه سر دامپزشکی ببریدش . اگر خیلی بلند بشه خودش اذیت می شه . و دیگه نمی تونه روی پنجه خوب راه بره. در حقیقت روی ناخن هاش راه خواهد رفت و این ممکن هست که باعث شه دست و پاش پیچ بخوره و سر بخوره
سلام
مرسی اره راه حل خیلی خوبیو پیشنهاد کردید مرسی
ناخنهاش خیلی بلنده دستامونو داغون کرده حتما میبرم کوتاه کنن
گوشش الان دقیقا 4 هفته از جراحیش گذشته ولی به نسبت باکسرهای مسابقات اتی باکس خوب جراح هایی که ما داریم شاید خوب عمل نکنن ولی من خودم راضیم من بار اولمه که سگ دارم اگه اوضام بهتر شه یه ماده fawnبا ماسک سیاه هم میگیرم اگه بشه که خودم برم بیارم عالی میشه دیگه خیلی حق انتخاب بیشتری دارم
خیلی زیبا و با ابهت شده هر روز قشنگ تر دیروز
الان غذایش چی هستش؟؟؟و چند وعده غذا میخوره؟؟؟
سلام
2 بار در روز مرغ و برنج میخوره بعد از جراحی هم کشک پودر شده رو غذاش میریزیم
الان دقیقا چقدر سن داره ؟؟ 2 بار در روز کم نیست؟؟ زیر 4 ماه باید روزی 3 تا 4 وعده غذا بخورن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.