درود خدمت همه دوستان گرامی..... تو این قسمت از عکس های پرنده هایی که داشتم و دارم واستون میزارم .... امیدوارم خوشتون بیاد. با تشکر.
این مرد کوچک دیگه واسه خودش مردی شده.... حال میکنم وقتی رو دستم میاد
![]()
درود خدمت همه دوستان گرامی..... تو این قسمت از عکس های پرنده هایی که داشتم و دارم واستون میزارم .... امیدوارم خوشتون بیاد. با تشکر.
این مرد کوچک دیگه واسه خودش مردی شده.... حال میکنم وقتی رو دستم میاد
![]()
اولی عکس یکی از اصیل ترین ماده قناری هام از نوع رسمی بلند........ و عکس دومی هم لاری بسیار اصیلی با قدی نزدیک 90 سانت به اسم آپاچی.........
![]()
اینم عکس چند تا از آروم ترین ساکنین خونه............. سرشون تو کار خودشونه.................
![]()
چقدر پرنده های خوشگلی داری و زیاد. قناری نر هم داری؟
یک نوع شاهین هستش البته خیلی کوچیک بود که من زخمی بود آوردمش
قناری یکی از پرنده هایی هست که به صورت تخصصی پرورش میدم بیشتر از 10 نوع مختلف نژاد قناری از هر کدوم چند جفت از جمله ....رسمی بلند ....جیبر.... جیبوس .... ملانی....
لاری بسیار زیبا و کمیاب به رنگ یکدست سفید اسمش سفید برفی قدشم حدودا 90 سن 2 سال ...........
![]()
قناری سبز رسمی بلند...... با ماده بالایی جفتشون زدم بهار.................
![]()
سلام
3تا سوال:
1-براي لونه قنارياتون از لونه فنچ ميشه استفاده كرد؟شما از چه لونه اي استفاده ميكنيد؟
2-قناري از چه سني بالغ ميشه؟
3-جوجه ماشينيا ممكنه لاري بشن؟
راستي پرنده هاي خيلي خوبي داريد.
ممنون
آقا چاكريم در بست.....در ضمن مخلص هرچي بازه....طوطي باز...قوش باز....كفتر باز....قناري باز ...خلاصه باز.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.