سلام
به علت نداشتن شرایط مناسب برای نگهداری به کسانی که شرایط نگهداری ( حیاط و ... ) دارند واگذار می شود .
![]()
سلام
به علت نداشتن شرایط مناسب برای نگهداری به کسانی که شرایط نگهداری ( حیاط و ... ) دارند واگذار می شود .
![]()
سلام من نوشهر (مازندران) زندگي ميكنم خونمون حياط داره و شرايط نگه داريشو دارم ولي نميدونم تو راه فرستادن ممكنه اسيب ببينن در هر صورت اين شمارمه ٠٩٣٥٧٠٦٦٦٢٤
من به ایشون چند روز پیش پیام خصوصی دادم ولی هنوز جوابی نیومده انگار قصد واگذاری ندارن
دفعه بعد ببینم شماره میزاری باهات کار دارم
عوضی تو این وبسایت دنبال چی هستی؟؟؟؟
دوستان قصد بردن ابروی ایشون رو ندارم ولی مدیران ایشون رو حذف نکنند به پلیس فتا ایشون رو گزارش میدم ایشون دنبال .... چیز میز هستن
سلام اینجا چه خبره دعواست؟من نمیدونم این تایپیک مال چه موقع بوده و واقعیه یا الکی به هر حال من شرایط نگهداری جوجه مرغ و خروس رو دارم و عاشقشونم حالا هرکی و هر کجا و هر نژادی باشه فرق نمیکنه فقط زنده و سالم باشن.
سلام دوستان کسی میدونه از این جوجه ها از کجا میشه تهیه کرد؟
ممنون خیلی ضروریه
سلام,خسته نباشید,من شرایط نگهداریشون رو دارم,محل سکونت تهران,تلفن
تماس09391964293
با سلام
من در پیام های قبلی شما دیدم که راجع به دلال های کاسکو لب مرز ها گفته بودید و میشناختین کی رو که با قیمت خیلی ارزان میفروشه جوجه کاسکو .. من میخواستم بدونم چجوری میتونم تهیه کنم از این افراد!!!!؟ hellboy1366@
۰۹۱۹۹۲۷۹۳۱۱
فرهاد
باغ دارم حیاط دارم جا دارم
اگه مایل به واگذاری بودی زنگ بزن
یا توی تلگرام پیام بده
@fmj13 ایدی تلگراممه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.