با سلام خدمت دوستان میخوام یه آکواریوم 200 لیتری ابشور راهاندازی کنم که به کمکتون نیاز دارم
با سلام خدمت دوستان میخوام یه آکواریوم 200 لیتری ابشور راهاندازی کنم که به کمکتون نیاز دارم
سلام دوست عزیز
خوش امدی به جمع اب شور باز ها![]()
ویرایش توسط hamed_2004 : 29th December 2014 در ساعت 12:03 AM
سلام به پارسی پت خوش اومدین
شما تاپیک هارو مطالعه کنین پله پله پیش برین قبل از هر کاری هم حتما تحقیق کنین! هر سوالی هم باشه دوستان همگگی بهتون کمک میکنن!
اما قدم اول اینه که شما نوع تانکتون رو انتخاب کنین که فقط میخواین ماهی نگه دارین یا قصدتون نگهداری تانک ریفه!!!
این عکس سامپ منه![]()
دوستان لوله فشار قوی برای واتر پمپ از کجا بگیرم ارزون در بیاد
دوست عزیز مبارک باشه امیدوارم اک همیشه زیبایی از کار دربیاد,فقط اگه میشه درباره اندازه ,وسایل ومواد اکتون یه اطلاعاتی بدید
سلام ، دوسته عزیز بهتون تبریک میگم آک تمیز و زیبایی درست کردی ، واسه واتر پمپت هم لوله فشار قوی نیاز نداری همین لوله معمولیم جوابگو هستش ، با یه شلنگ پمپرو به لوله برگشتی آب به آک وصل کنیدش ، فقط یه توصیه ، من داخله سامپت پدهارو دیدم که بنظرم بعد آبگیری کلا داخله آب قرار میگیره ، اگر پدهارو طوری قرار بدید که خارج از آب باشه و فقط آب از روش ریخته بشه و ازش رد بشه و وارد خونه اول بشه کارآمدتر هستش تا اینکه کامل داخله آب باشه ، البته این نظر شخصیه من هستش ، در این صورت واسه تمیز کردنشونم راحتر عمل میکنی ، من خودم پدهارو داخله اور فلو قرار دادم و آب بعد از گذشتن از پدها وارد سامپ میشه و در همون خونه اول هم اسکیمر پالایشرو انجام میده ، براتون موفقیت آرزومندم و پیروزی
سلام دوست عزیز
تانک خیلی زیبایی داری
با نور رنگ ابی خیلی زیبا تر بود
خوش باشی داشی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.