با سلام به دوستان عزیز بالاخره همت کردم و عکس طوطی هامو گرفتم امیدوارم خوشتون بیاد دوستان ماشالله یادتون نره
جوجو در پی گرفتن دم خانم رزیلا ولکنش هم نیست ...
بچم طلای نابه ...
با سلام به دوستان عزیز بالاخره همت کردم و عکس طوطی هامو گرفتم امیدوارم خوشتون بیاد دوستان ماشالله یادتون نره
جوجو در پی گرفتن دم خانم رزیلا ولکنش هم نیست ...
بچم طلای نابه ...
سلام
متاسفانه عکسی قابل مشاهده نیست !
دوست عزیزم شما زود تشریف آوردید من داشتم عکسهارو میگذاشتم...
پاینده باشید.
مرسی بیتا جان که عکساشونو گذاشتی
این رزیلاها قیافشون واقعا دوست داشتنیه
اون فوضولای کوچولو هم که صد البته جای خودشونو دارن
واقعا از عکسا لذت بردم
ایشالا زود زود خبرای خوش میشنویم.
دورو برت پر از جوجه های رزیلا و عروس میشه
موفق باشی عزیزم
ممنون دوست عزیزم شما هم در کنار پرندگان زیباتون پیروز و بهروز باشید.
ماشالله خیلی زیبا هستن.
چه رزیلاهای خوش رنگی لپشون خیلی بامزه س .در مقایسه با عروساتون آروم به نظر میرسن
ایشالا هر چه زودتر جوجه ها رو ببینیم .
این جوجو جان رو هم یه نصیحت بکن یه وقت فضولیش کار دستش نده. مرغ عشق منم خیلی فضوله هر چی نصیحتش میکنم گوش نمیده.
با همه دعوا داره چه هم قد خودش چه بزرگتر![]()
ممنونم دوست عزیز چشماتون قشنگ میبینه. خدا رو شکر با هم خوبن و فقط طلا کوچولو کمی سر به سر رزیلاها میگذاره که اونها هم چیزی نمیگن چون میدونن جوجه است.
خیلی زیبا و خوشرنگند
![]()
سلام.خیلی ممنون که بالاخره پرنده هاتون رو معرفی کردید.فکرکنم حدود 6ماه پیش یا شایدم بیشتر باشه که تو پیام بازدیدکنندگان ازتون خواسته بودم که پرنده هاتون رو معرفی کنید!!!ولی خب بالاخره معرفی شدن![]()
خودم هم خیلی دلم میخواست عکسشونو بگذارم اما مشغله کاری نمیگذاشت که خوشبختانه کمی کارم سبک شد و تا اول اردیبهشت و شروع سری جدید کلاسهام وقتم شد برای چند روزی و موفق شدم عکسهارو بگذارم. تشکر که به جوجوهای من سر زدید.
پاینده باشید.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.