سلام سه عدد کوی مشکی پوست چرم ۲۰-۲۲سانتی سالم و غذا خور قیمت هر کدوم۱۱۰که جای تخفیف داره بابت عکس شرمنده با موبایل نمیشه اپ کردکسیخواست میتونم براش عکسشونو بفرستم
سلام سه عدد کوی مشکی پوست چرم ۲۰-۲۲سانتی سالم و غذا خور قیمت هر کدوم۱۱۰که جای تخفیف داره بابت عکس شرمنده با موبایل نمیشه اپ کردکسیخواست میتونم براش عکسشونو بفرستم
سلام . دوست خوب من شما بایستی حتما چند عکس قرار بدید . در ضمن محل تحویل و تحوه ی ارسال رو هم مشخص کنید . با تشکر
محل تحویل تهران شهران یا یکی از ایستگاه های مترو امکان ارسال اگه وقت کنم هست بابت عکس شرمنده موبایلم اپ نمیکنه
یکی از قوانین سایت قرار دادن چند عکس از وسیله یا حیوان مورد نظر است . بایستی به هر نحوی که شده قرار بدید چون اگه تا چند روز اقدام نکنید تاپیک شما
قفل میشه .
طبق قوانین گذاشتن عکس الزامیست برای گذاشتن عکس از اپلود سنتر سایت استفاده کنید حتما میشه میتونید از این بخش هم کمک بگیرید در صورت قرار ندادن عکس تاپیک تا 24 ساعت بسته میشه http://www.parsipet.ir/thread13094.html
آپلود سنتر آپلود عکس حیوانات خانگی فروخته شد این دو تا هم فک کنم جفتن و در حال تخم ریزی چون رفتن یه گوشه شنهارو خالی کردن و ماهیای دیگرو میزنن
--------------------------------------------
یاداشت مدیریت:
تاپیک سه عدد کوی کمیاب بسته شد.
دلیل قفل شدن تاپیک : عدم رعایت قوانین
ویرایش توسط chaky : 13th August 2014 در ساعت 09:27 AM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.