با سلام
در ابتدا عکس از سیکلید بریچاردی براتون قرار میدم امیدوارم مورد پسند واقع بشه
عکس زیر مولد نر به همراه چند بچه بریچاردی در کنار سفال و زیر باله های مولد نر //بار اوله که تخمریزی کردن /سایز مولدین 1.5 بند هست
اک گیاهی نانو !
![]()
با سلام
در ابتدا عکس از سیکلید بریچاردی براتون قرار میدم امیدوارم مورد پسند واقع بشه
عکس زیر مولد نر به همراه چند بچه بریچاردی در کنار سفال و زیر باله های مولد نر //بار اوله که تخمریزی کردن /سایز مولدین 1.5 بند هست
اک گیاهی نانو !
![]()
سلام بر صادق عزیزم
اقا شما تانکات حرف نداشته و نداره.
خیلی خوشحال شدم که اینجا عکس ماهیها و تانکاتو دیدم.
امیدوارم شاهد فعالیت بیشترت اینجا باشم.
سلام صادق جان
خوشحال شدم البومت رو اینجا دیدم البته ما به این دوتا عکس بسنده نمی کنیم و منتظر عکس از تمامی تانکهات هستیم
تانکها و ماهی ها هم مثل همیشه عالی و زیبا
امیدوارم فعالیتتو اینجا بیشتر ببینیم و از مطالب مفیدت استفاده کنیم
سلام بر استاد وحید گل و دوست داشتنی
شما که به ما سر نمی زنی
ممنونم از این همه لطف
چشم حتما فعالیت رو هم بیشتر میکنم
خیلی سالاری
سلام استاد سعید گل و دوست داشتی/
خواهش میکنم فعلا اکواریم 1 اک کوی هست و راه اندازی نزدیک اک اب شور البته فقط واسه نگهداری 1 موجود خاص//
افتخاره که از وجود دوستان خوبی که دارم در این سایت دلگرمی بهم میدن بتونم ذره ای از محبت دوستان رو بجا بیارم///
خیلی سالاری
سلام آقا صادق عزیز
تانک گیاهی واقعا زیبا و رنگبندی خاصی داره
عزیز خلق خوی بریچاردی . شرایط نگهداری و تکثیرشون از نظر سختگیر بودن به چه صورته؟
اینها هم مثل دمانسونی بد خلق و ترسو هستند؟
سلام اقا بهنام گل
نظر لطفته
واسه بریچاردی عرض کنم اسونه خیلی سخت نیست فقط جفت خوردن و انتخاب با مولدین هست//جفت سازگار
برخلاف بدن ظریف و ظاهر اروم کاملا مهاجم سریع و خوش خوراک هستن// مثل ولوسی راپتور دوران ژوراسیک هستن
دست سمت اک ببرم رو اب میان واسه غذا///
با سلام
این هم شاپرک ماده خجالتی و دوست داشتنی من البته جنس نر رفته بود گوشه ای و نشد عکس جفتی ازشون بندازم
اون ماهیان زیر هم پرچلیوس دم پرچمی هستش خیلی اطلاعات کمی ازشون تو سایت ها زده شده
تجربه نگهداریشون کاملا متفاوته و رفتارهای خاصی که دارن
![]()
درود بر شما تانك گياهي زيبايي داريد منتظر تصاوير تانك كوي هم هستيم.
دوست گلم یه مقدار راجب به این ماهیها و رفتارشون توضیح میدید منظورم شاپرکه
[QUOTE=m.136028;197854]درود بر شما تانك گياهي زيبايي داريد منتظر تصاوير تانك كوي هم هستيم.[/
QUOTE]
سلام دوست عزیز
خیلی لطف دارید
مخزن کوی دارم 1 تغییراتی میدم دکورش قشنگ بشه
این عکس هم حدود 6 ماه قبل گرفتم شرمنده جدید عکس نزاشتم
این تانک مخصوص والده بنده است
سلام دوست عزیز
شاهپرک همیشه رو سطحه اب شناوره/شب شکاره تغذیه با ماهی زنده /حشرات و میگوی خشک و کرم خاکی انجام میدم / البته خیلی دوس دارم با دست بهشون غذا بدم کمی وقت میبره دستی بشن// سختی اب متوسط نیاز داره
الان جنس ماده حدود 9 سانت هستش بدون در نظر گرفتن دم تا 13 سانت رشد میکنه ///
هدف نگهداری هم تکثیر این ماهیه //// بزودی تانک مجزا و ایجاد شرایط تکثیر رو هم براشون مهیا میکنم/////
جنس نر موجود هم حدود 6 سانته
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.