پاسخ به کلیه سوالات شما در زمینه جوجه های سرنگی و گوشتی و سرلاکی انواع طوطی سانان و کاسکو
پاسخ به کلیه سوالات شما در زمینه جوجه های سرنگی و گوشتی و سرلاکی انواع طوطی سانان و کاسکو
سلام من یه طوطی تو اردیبهشت خریدم سرلاکی تقریبا پراش در اومده به نظرتون چند ماهه میتونه باشه؟ یه خورده گوشه گیره بعضی وقتام از روی زمین چیزی بر میداره میخوره خورده تخمه هم بدم تکو توکی میخوره سیبو موز بهش میدم اصلا نمیخوره دیگه چی مناسبه واسه رشدش فعلا آرد ذرتو نخودو برنج با بیسکوبیت مادر بهش میدم مولتی ویتامین مخصوص دارن ؟
سلام
خوش اومدید
بدون عکس نمیشه سنشو تخمین زد. با عکس هم نمیشه خیلی دقیق گفت
باید به خوردن سیب عادتش بدید. دونخور شده؟ یعنی خودش میتونه دونه بخوره یا سرلاک و غذای نرم بهش میدید؟
آرد ذرت و برنج براش خوب نیست
یکم بیشتر راجع بهش توضیح بدید . عکس هم بگذارید
مولتی ویتامین مخصوص دارن برای طوطی ها
سلام مجدد سرلاک گفتن بده براش برای همین ارد ذرتو نخودو بیسکوبیت مادر بهش میدم هنوزم میخوره اما از قبل خوراکش کمتر شده. سیب رنده کردم تو قاشق میکنم بوشو میفهمه فرار میکنه نمیخوره موزم همینطور. اگه ارد نخودو ذرت بده بجاش چی بهش بدم؟ بیسکوبیت مادر چی خوبه یا نه؟ دونخور کامل نیست اما حالتاشو داره کم کم از روی زمین چیزی پیدا میکنه میخوره . عکسشو چطوری ضمیمه کنم؟ من هنوز تازه واردم زیاد وارد نیستم ممنون از راهنماییهاتون
سلام
منظورم از سرلاک, سرلاک مخصوص طوطی بود نه انسان.
این کم شدنه خوراکش نشونه اینه که داره کم کم مستقل میشه
برای اینکه عادتش بدید به سیب و نوع غذاش رو هم ناگهانی عوض نکنید هر دفعه یه کم از سیب له شده یا همون پوره شده توی مخلوط غذاش بربزید. دفعه های اول مقدار سیب رو کم بریزید که طعم و بوی غذا تغیری نکنه. به مرور عادت میکنه به بو و مزه اش
از الان براش دونه در دسترسش بگذارید. ازرن درشت و تخم کتان .
براش سفیده تخم مرغ رنده شده + سیب رنده شده + هویج رنده شده بگذارید و روش رو هم تخمه آبتابگردان خورد شده بپاشید. که یواش یواش دونخور شدنو یاد بگیره
اینــــم لینک قرار دادن عکس
خیلی باهوشه قبل از اینکه بهش یاد بدم تیکه های کوچیک تخمرو خودش از دستم میگیره میخوره یا از روی زمین بر میداره اما به مقدار کم میخوره واسه سیر شدن کافی نیست تا چند وقت دیکه کاملا دون خور میشه؟![]()
http://www.parsishare.ir/do.php?imgf=13367318821.jpg
اینم عکسشه به نظر شما چند ماهشه؟
http://www.parsishare.ir/do.php?imgf=13367318821.jpg
اینم عکسشه به نظر شما چند ماهشه؟
سلام
اشتباه عکس اپلود میکنید
لطفا اون لینکی که خانم نفیسه براتون فرستادن رو خوب مطالعه کنید و درست عکساتون رو آپلود کنید تا نمایش داده باشه تو فروم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)