سلام به تمامی دوستان.اینم عروس هلندیه منه که 2-3 هفته پیش خریدم.ببخشید کمی کثیفه آخه تو لونش خرابکاری کرده و روش خابیدههرکاری کردم تمیزتر ازین نشد
هنوز براش اسم نزاشتم و نمیدونم نره یا ماده.روز اول
روز سوم
همین الان
سلام به تمامی دوستان.اینم عروس هلندیه منه که 2-3 هفته پیش خریدم.ببخشید کمی کثیفه آخه تو لونش خرابکاری کرده و روش خابیدههرکاری کردم تمیزتر ازین نشد
هنوز براش اسم نزاشتم و نمیدونم نره یا ماده.روز اول
روز سوم
همین الان
سلام . ماشالله خیلی بامزه هست مخصوصا عکس دوم.
انشالله به سلامتی بزرگ بشه و کنارتون بمونه
به به چه جوجه تیغی قشنگی؟ بسلامتی چند روزشون هست؟
سلام
دوست عزیز عروس هلندی شما خیلی سنش کمه ، هنوز خیلی خیلی زوده که روی سطح سفت و مسطح راه بره...این کار شما باعث دفرمه شدن پاهای پرنده میشه
توی طبیعت هیچ جوجه طوطی در این سن دیده نمیشه چرا که در لانه های تاریک در دل تنه د رختان هستند....
یک جعبه تاریک و کم نور با بستری بسیار نرم تهینه کنید و روزی هم چندین بار زیرش رو تمیز کنید . جز موقع غذا خوردن نباید در جعبه باز بشه . حد اقل ۱۰ روزدیگر رو باید به همین نحو سپری کنه
موفق باشید
دقیق نمیدونم چند روزشه.ولی 3 هفته رو رد کرده.
خیلی ممنون از راهنماییتون.من اولین بارم هست از عروس هلندی نگه داری میکنم اینارو نمیدونستم...سلام
دوست عزیز عروس هلندی شما خیلی سنش کمه ، هنوز خیلی خیلی زوده که روی سطح سفت و مسطح راه بره...این کار شما باعث دفرمه شدن پاهای پرنده میشه
توی طبیعت هیچ جوجه طوطی در این سن دیده نمیشه چرا که در لانه های تاریک در دل تنه د رختان هستند....
یک جعبه تاریک و کم نور با بستری بسیار نرم تهینه کنید و روزی هم چندین بار زیرش رو تمیز کنید . جز موقع غذا خوردن نباید در جعبه باز بشه . حد اقل ۱۰ روزدیگر رو باید به همین نحو سپری کنه
موفق باشید
خیلی خوشگل و بامزه اس...
انشالله بزرگ بشه و حسابی باهات رفیق بشه....رو حرف زدن هم باهاش کار کن....
خیلی خیلی زیباس ایشالا همیشه سالم باشه
سلام ماشاله خیلی قشنگه!انشالله که به سلامتی بزرگ شه ودوست خوبی براتون بشه.
سلام.ماشالله خیلی زیباس.تبریک میگم اما خیلی زود از لونه فراریش دادی.به نظرم تیمور اسم قشنگی باشه براش![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.