سلام دوستان این جفت دوست داشتنی عروس های من هستند و به زودی شاهد جوجه دار شدنشون خواهیم بود.
ان شاءالله به زودی از بچه هاشون عکس میذارم.
![]()
سلام دوستان این جفت دوست داشتنی عروس های من هستند و به زودی شاهد جوجه دار شدنشون خواهیم بود.
ان شاءالله به زودی از بچه هاشون عکس میذارم.
![]()
سلام
مبارک اتون باشه
زیا هستن
لطفا در مورد سن و سالشون و تغذیه اشون هم توضیح می فرمایید؟
چند تا تخم گذاشتن ؟
خیلی ممنون دوست عزیز
عروس مادم از جوجگی پیش خودم بوده و حتی یک کلمه هم حرف میزنه. عروس نر را حدود دو ماه پیش گرفتم و تازه یک هفتس شروع به تخم گذاری کردند و امروز سومین تخمشونم گذاشتند.
تغذیشون هم در دوران جفت اندازی ارزن + کتان + هفت تخم + شاهدونه + کافیشه . تخم مرغ آبپز هفته ای دو بار + جوونه گندم هفته ای دوبار . میوه و سبزیجاتم هم هفته ای دوبار . قطره تقویه نطفه هم هفته ای دوبار.
اما در زمان خوابیدن روی تخم : ارزن + کتان . تخم مرغ هر ده روز. جوونه گندم هم هر ده روز.
سلام.تبریک میگم.جفت زیبایی دارید.امیدوارم شاهد جوجه های زیباشون هم باشیم.موفق باشید
خیلی ممنون دوست عزیز
عروس مادم از جوجگی پیش خودم بوده و حتی یک کلمه هم حرف میزنه. عروس نر را حدود دو ماه پیش گرفتم و تازه یک هفتس شروع به تخم گذاری کردند و امروز سومین تخمشونم گذاشتند.
تغذیشون هم در دوران جفت اندازی ارزن + کتان + هفت تخم + شاهدونه + کافیشه . تخم مرغ آبپز هفته ای دو بار + جوونه گندم هفته ای دوبار . میوه و سبزیجاتم هم هفته ای دوبار . قطره تقویه نطفه هم هفته ای دوبار.
اما در زمان خوابیدن روی تخم : ارزن + کتان . تخم مرغ هر ده روز. جوونه گندم هم هر ده روز.
سلام
اولا امضاتون رو خیلی دوست دارم. خیلی جملات پرمعنایی هستش. منم دوست دارم کلاغ باشم !!
عروس ماده اتون رو فرمودین که از جوجگی پیش شما بوده . چند ماه طول کشید تا بالغ بشه ؟
لطفا میتونید در مورد قطره تقویت نطفه بیشتر توضیح بفرمایید ؟
ممنونم
ایشا ال... جوجه دار بشید و به سلامتی عکس هاش رو بذارید و ما لذت ببریم
ماشالله
چه پرنده های خوشکلی
حتما از بچه هاشون عکس بزار![]()
ممنون دوست عزیزسلام
اولا امضاتون رو خیلی دوست دارم. خیلی جملات پرمعنایی هستش. منم دوست دارم کلاغ باشم !!
عروس ماده اتون رو فرمودین که از جوجگی پیش شما بوده . چند ماه طول کشید تا بالغ بشه ؟
لطفا میتونید در مورد قطره تقویت نطفه بیشتر توضیح بفرمایید ؟
ممنونم
ایشا ال... جوجه دار بشید و به سلامتی عکس هاش رو بذارید و ما لذت ببریم
بله از جوجگی پیش من بوده و الان سنی حدود 15 ماهه داره و عروس من تو این سن بالغ شد.
قطره ad3e هست که برای تقویت نطفه عروس نر استفاده میشه و من استفاده کردم.
بازم سوالی بود در خدمتم
در تایید فرمایش جنابعالی عارضم که
ad3e ویتامین های خیلی خوبی هستند
d3 در جذب کلسیم بسیار موثره و ویتامین e یک آنتی اکسیدان بسیار خوبی هستش
فقط یک سوال: این قطره رو از داروخانه انسانی تهیه فرمودین یا دامی؟
متشکرم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.