با سلام . دیسکس ها متعلق به یکی از دوستان بنده هست . فکر میکنم تصاویر گویای وضعیت ماهی ها هست . لطفا برای هماهنگی با شماره ایشون هماهنگ بفرمایید . 09201959747
در مورد قیمت هم دوستان توافقی هست و میتونن قیمت های پیشنهادیشون رو به ایشون اعلام کنند

با سلام . دیسکس ها متعلق به یکی از دوستان بنده هست . فکر میکنم تصاویر گویای وضعیت ماهی ها هست . لطفا برای هماهنگی با شماره ایشون هماهنگ بفرمایید . 09201959747
در مورد قیمت هم دوستان توافقی هست و میتونن قیمت های پیشنهادیشون رو به ایشون اعلام کنند

سلام . دوستان هنوز برخی از دیسکس های آقای ***** موجود هست که جهت هماهنگی با شماره 09121959747 لطفا هماهنگ بفرمایید.

دوستان اسم ایشون آقای احمدی هست

سلام دوست عزیز جسارت نباشه
لطفا توضیح بیشتری بدید (قیمت و سایز رو همین اعلام کنید تا تماس تلفنی برای هماهنگیه ارسال و به توافق رسیدن قیمت باشه.فروش تکی یا همه؟)
تا تمامی دوستانی که به تاپیک سر میزنن و علاقمند هستند با اطلاع قبلی با آقای احمدی تماس بگیرن
ممنون

سلام دوست عزیز . والا من اعلام نمیکنم برای اینکه یه موقع ایشون خواست با شرایط خاص بفروشه یا مثلا .... من خبر اشتباهی ندم . فقط میدونم این دیسکس ها کاملا و غذاخورند سایرشون حدود 4.5 تا 5 اینچ هست البته ردملون اورسایز هست. همگی هم بالغ هستند. اون جفت ترکوییز که در دیگر آگهی گذاشتم با اینها الان کلا 10 تا هست که به قیمت 1 میلیون و 100 همگی رو میفروشن. اینها اطلاعاتی بودن ک من تا حدودی در جریان بودم.
انتخاب سریع یک انجمن

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.