امیدوارم بتونم با راهنمایی دوستان پیشرفت داشته باشم
امیدوارم بتونم با راهنمایی دوستان پیشرفت داشته باشم
منتظر راهنمایی ها و نظرات سازنده دوستان هستم
با سلام خدمت همه دوستان
حجم اکواریوم حدود 300 لیتره که البته بخشی از اون در اختیار جناب اسکات هستش
ای ماهی رو حدود 5 ماهه پیش به قیمت 37 تومن خریدم که تا الان هم فقط بیومار بش دادم با درصد ناچیزی دل مرغ
می خواستم اساتید فن در موردش نظر بدن لطفا
ایا ارزش خرج کردن رو داره یا نه؟
اگه نداره که هیچ اگه داره برا هد و رنگش چه غذای شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟
این چندتا عکس دیگه:
![]()
سلام دوست عزیز فلاورتون استیل خوبی داره و اگر هم میخواید که برای رنگ و هدش خرج کنید برای لذت خودتون خرج کنید چون از نظر قیمتی خیلی نمی ارزه.
برای رنگ سو پرردسین و برای هد هم هامپی هد کمکتون میکنه.
موفق باشید
سلام
فلاور زیبایی هست
رنگ جای کار زیادی داره و می تونید خیلی خوب بهش برسید همینطور که دوستمون گفتن سوپر ردسین و تترا رد پرت تاثیر خوبی می تونه رو رنگ بزاره
هد با اینکه رسیدگی نداشته خوبه بزرگتر می شه ولی نه خیلی
همه ماهی ها ارزش خرج کردن دارن باید ببینید که شما ز ماهی چی می خوایید اگه فلاور شاخ می خواید نه این فلاور نمی تونه به اون سطح برسه ولی اگر لذت بردنه از ماهی هست ماهی زیبایی هست
ممنونم آقا سعید از این که سر زدیدسلام
فلاور زیبایی هست
رنگ جای کار زیادی داره و می تونید خیلی خوب بهش برسید همینطور که دوستمون گفتن سوپر ردسین و تترا رد پرت تاثیر خوبی می تونه رو رنگ بزاره
هد با اینکه رسیدگی نداشته خوبه بزرگتر می شه ولی نه خیلی
همه ماهی ها ارزش خرج کردن دارن باید ببینید که شما ز ماهی چی می خوایید اگه فلاور شاخ می خواید نه این فلاور نمی تونه به اون سطح برسه ولی اگر لذت بردنه از ماهی هست ماهی زیبایی هست
فک کنم برای اولین تجربه فلاور بازم بد نباشه راستیتش با اینکه خیلی شاخ نیس ولی خیلی باهاش حال میکنم
این غذایی که فرمودید رو رنج قیمتی دارید ازش یا نه؟
برا هامپی هم میگن اصلش تو بازار کمه درسته؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.