با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و دوستان گلم
خواستم با ایجاد این تاپیک جدید تنوعی در بحث ها ایجاد کنم و البته در گوشه کنار بحث هایمان تبادل تجربه البته گوشه به گوشه این سایت حاصل زحمت های اساتید و تیم مدیریت و علی الخصوص کاربران با تجربه است که من خداییش با هر ورق و در هر موضوع تازه نواقصم رو در بحث مهم یکی از زیباترین خلقت های خدا یعنی ماهی دیسکس ( چکار کنم این ماهی رو زیاد دوست دارم)جبران می کنم .
همونطور که از موضوع پیداست لطف کنید هریک از شما شیرین ترین و تلخ ترین خاطره خود رو در مورد ماهی دیسکس بزارید
اگر اجازه بدید اول از خودم که کم تجربه ترین عضو پارسی پتم.
تلخ ترین : اولین بارم بود دیسکس می خریدم بعد از فلاورهای قشنگی که داشتم رفتم داخل یک مغازه با کلاس در سقز که تازه دیسکس آورده بود خریدم چشمتون روز بد نبینه دو روز لذت بردم که با اولین تعویض آب با دمای پایین کل دیسکس هام سفیدک گرفتن و سیاه شدن من که شنیده بودم دیسکس خیلی ضعیف و زود میمیره فهمیدم که کارم تمومه ( از ترس خانوم خونه )همه رو فکر کنم 15 تا دیسکس 4 تا 5 اینچ رو که هنوز زنده بودن زنده زنده داخل سطل آشغال ریختم و گفتم فروختمشون الانم خدایشش ناراحتم هر چند مربوط به چند سال پیش بازم حالم گرفته میشه چون الان می دونستم که می تونستم درمانشون کنم البته اون موقع هیچ شخص و سایتی برای تبادل اطلاعات نمی شناختم ( زیاد حرف زدم)
شیرین ترین: وقتی بود که بعد از بارها خطا و آزمایش هچ شدن تخم ها رو با چشم خودم دیدم انگار که خودم دو تا پسر کاکل زری داشتم( بزرگترین اشکالم در تکثیر استرس بود که تخم ها رو می خوردن شکر خدا رفع شدالبته خیلی راه دارم)![]()