قیمت 400هزار تومان همراه غذا nlsقابل ارسال با عرض پوزش از دوستانی که پی گیر بودن![]()
قیمت 400هزار تومان همراه غذا nlsقابل ارسال با عرض پوزش از دوستانی که پی گیر بودن![]()
دوستان قیمت به 350 با همه مخلفات از جمله nlsوviking تاپ فیاتر و.....
سلام عسگري هستم قيمتم خوبه اگه خواستيد با همون اضافاتي كه صحبت كرديم 250خريدارم برادر
سلام
این همه کاربرا اسپم ارسال میکنند یک بار هم من بکنم!
فلاورهورن بسیار زیبایی دارید . مدت ها بود که همچین ماهی ندیده بودم . بازار پر شده از فلاور های کلیشه ای و قرمز . از کجا خریدید؟
ویرایش توسط بابک آژیده : 23rd October 2013 در ساعت 11:51 AM
مرسی بابک عزیز شما که تعریف کنی ادم یه جورایی از فروش این فلاور منصرف میشه اینو جددی گفتم ناقابله امر کنید تقدیم کنم اینو تو خونه یکی از دوستان دیدم اونم تازه خرید کرده بود که قسمت من شد خودمم خیلی دوست دارم دست یه ادم حرفهای بیفته اینده خوبی داشته باشه بعضی از دوستانم کم لطف میکنن قیمت پایین میدن خود شما بهتر از هر کسی اطلاع دارین این ماهی تو مغازه باشه چه قیمتی فروش میره بازم ممنون که سر زدین
اقای عسگری عزیز خوبه منم رو طوطی نازی که داری قیمت پرت بزارمارادت خاصی نسبت به شما دارم قیمتیم که دادم با مخلفاتش قیمت کف بود دوست عزیز
![]()
دوستای گلم که پی گیر هستن ازون جایی که کلا دارم ماهی بازیو میزارم کنار قصد معاوضه با ماهی های دیگرو ندارم واسه همین قیمتی گداشتم که فروش بره با همه مخلفاتش یه تاپ فیلتر که الان قیمتش نوش فک کنم 40 تومن با مدیا داخلش یه غذا viking پر که اونم 40 تومن یه nls اونم 100 تومن یه لوچ دلقک سایز درشت اونم 20 تومن یه مهتابی با 200grمخلوطی از غذاهای اصل gbl,humpy,evered
یادداشت مدیریت:
دلیل قفل شدن تاپیک : عدم بروزرسانی
ویرایش توسط sepideh : 2nd November 2013 در ساعت 05:43 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.