سلام بر همه اساتید و دوستان گرامی
اینم چندتا عکس از تانک دیسکسهای من، لطفا نظرات و پیشنهادهای خودتون را جهت بهتر شدن بفرمایید
اینم چندتا عکس از تانک دیسکسهای من، لطفا نظرات و پیشنهادهای خودتون را جهت بهتر شدن بفرمایید
عکسی معلوم نیست دوست عزیز
دوستان! هر کاری میکنم ، عکسها لود نمیشند، کلا آیکونش را پیدا نمیکنم، لطفا راهنمایی کنید
ویرایش توسط فرهنگ : 29th January 2015 در ساعت 05:45 PM
سلام دوست عزیز باید عکس ها رو تو آپلود سنتر فروم آپلود کنید و لینک مستقیم عکس رو بذارید اینجا
http://www.parsipet.ir/thread13094.html
سلام! بالاخره موفق شدم! اینم چندتا عکس از تانک و دیسکسهای من لطفا نظراتتون را جهت بهتر شدن بفرمایید
![]()
سلام دوست عزیز ماهیان زیبا و سر حالی دارید ایشالا که خیرشون رو ببینید
ببخشید اگه میشه در مورد اب مورد استفاده در اکواریوم توضیحی بدهید(منظورم اینکه ایا از اب معمولی استفاده میکنید یا از دستگاه میگیرید)
ممنون از پاسخگویی!!!
ویرایش توسط mohamad7 : 1st February 2015 در ساعت 06:40 PM
سلام بر شما! ممنون که سر زدید!
ابعاد آک 100*35*70 میباشد که با آب شهر پر میکنم و با 2 تا تاپ فیلتر و یک فیلتر سطلی تصفیه میکنم، هفته ای یک بار هم 50% سیفون میکنم
سلام! کسی که ما را نحویل نگرفت !!!
اینم چندتا دیگه عکس، امیدوارم خوشتون بیاد. لطفا نظراتتون را بفرمایید
![]()
سلام :
تانک و دیسکسهای زیبایی دارید و در انتخاب دیسکس هم دقت بسیار زیادی کردید ممنون که عکسشون رو گذاشتید تا ما هم از دیدنشان لذت ببریم
سلام
هم آکواریومت خوشگله و هم دیسکس های زیبایی دارید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.