درخواست خرید فیلتری که بتونه سختی آب رو کم کنه
هرکی داره یا میدونه از کجا و چی بگیرم لطفا پ م بده![]()
درخواست خرید فیلتری که بتونه سختی آب رو کم کنه
هرکی داره یا میدونه از کجا و چی بگیرم لطفا پ م بده![]()
سلام
شما باید فیلتر ro بگیرید که بعضا به اسم آب شیرین کن میشناسند، قیمتش حدود 400
سلام 6 مرحله ای برای آکواریوم مناسب نیست چون فیلتر ششم مینرال هست و به آب مواد معدنی اضافه میکنه و هزینه اضافیه، من خودم 5 مرحله ای دارم خوبه
شما بهتره از نواب نگیرید و از فروشگاههای مربوطه به تاسیسات آبی خریداری کنید
[QUOTE=sina safari;136154]سلام 6 مرحله ای برای آکواریوم مناسب نیست چون فیلتر ششم مینرال هست و به آب مواد معدنی اضافه میکنه و هزینه اضافیه، من خودم 5 مرحله ای دارم خوبه
شما بهتره از نواب نگیرید و از فروشگاههای مربوطه به تاسیسات آبی خریداری کنید[/QUOTE
کسی میدونه چجوری میتونم دست دوم اونو پیدا کنم ؟
[QUOTE=kazboy;136264]دست دمش ارزش خرید نداره مثلا دستگاهی که یک سال کار کرده باشه باید ممبرینش عوض شه که قیمت همین قطعش تایوانش 80 و امریکاییش 120 قیمتشه.سلام 6 مرحله ای برای آکواریوم مناسب نیست چون فیلتر ششم مینرال هست و به آب مواد معدنی اضافه میکنه و هزینه اضافیه، من خودم 5 مرحله ای دارم خوبه
شما بهتره از نواب نگیرید و از فروشگاههای مربوطه به تاسیسات آبی خریداری کنید[/QUOTE
کسی میدونه چجوری میتونم دست دوم اونو پیدا کنم ؟
فقط یک نکته سیستمش کاملا با فیلتر تصویه اکواریوم فرق داره معمولا دستگاه ro رو زیر سینک اشپرخونه نصب میکنن چون باید نزدیک لوله فاضلاب و شیر اب سرد باشه.دقت کنید سیستمش جوری نیست که اب خود اکواریومتون رو بکشه داخل تصویه کنه !
موفق باشید
[QUOTE=Midnight;136432]سلامدست دمش ارزش خرید نداره مثلا دستگاهی که یک سال کار کرده باشه باید ممبرینش عوض شه که قیمت همین قطعش تایوانش 80 و امریکاییش 120 قیمتشه.
فقط یک نکته سیستمش کاملا با فیلتر تصویه اکواریوم فرق داره معمولا دستگاه ro رو زیر سینک اشپرخونه نصب میکنن چون باید نزدیک لوله فاضلاب و شیر اب سرد باشه.دقت کنید سیستمش جوری نیست که اب خود اکواریومتون رو بکشه داخل تصویه کنه !
موفق باشید
توضیحاتی که دادین کاملا درسته، فقط قیمتها خیلی نجومی دادین، من خودم شنبه همین هفته ممبران دستگاهم و عوض کردم قیمتی که گرفتم آمرکاییش 65 و تایوان 55 که من آمریکاییشو گرفتم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.