بعد از مطالعه زياد درباره نگهداريه يه پرنده تصميم گرفتم يه كاكادو تهيه كنم. در نتيجه اگه كسي داره لطفا خبر بده. من نه كاسبم نه پرنده باز. لطفا قيمت منطقي باشه. وگرنه خريد از مغازه مطمئن تر و اسون تره.
بعد از مطالعه زياد درباره نگهداريه يه پرنده تصميم گرفتم يه كاكادو تهيه كنم. در نتيجه اگه كسي داره لطفا خبر بده. من نه كاسبم نه پرنده باز. لطفا قيمت منطقي باشه. وگرنه خريد از مغازه مطمئن تر و اسون تره.
دوست من شما چه گونه از کاکادو رو میخوای !؟ تاج زرد - ملوکان - امبرلا و .... شما تعیین کنید کدوم گونه تا قیمت به شما داده بشه. ضمنا پیشنهاد میکنم اگر اطلاعاتی در مورد طوطی سانان ندارید از خرید صرف نظر کنید.
خوب اگه ملوكانً مي خواستم كه حتما قيد ميكردم. من تاج پرتقالي دوس دارم اما تا اونجا كه تحقيق كردم تو بازار موجود نيس. پس ميمونه همون تاج زرد. خوشبختانه يه اطلاعاتي دارم و اينكه جا واسه نگهداريش هم تو خونم دارم. كلن يه پرنده ارومو بي سرو صدا ميخوام كه لوس باشه و نازو نوازشش كنم.
كوكاتو رو نميتوني به عنوان پرنده ي آروم و بي سروصدا نگه داريخوب اگه ملوكانً مي خواستم كه حتما قيد ميكردم. من تاج پرتقالي دوس دارم اما تا اونجا كه تحقيق كردم تو بازار موجود نيس. پس ميمونه همون تاج زرد. خوشبختانه يه اطلاعاتي دارم و اينكه جا واسه نگهداريش هم تو خونم دارم. كلن يه پرنده ارومو بي سرو صدا ميخوام كه لوس باشه و نازو نوازشش كنم.
جيغ هاش آدم رو كر ميكنه![]()
اصلا رو کاکادو حساب نکنخوب اگه ملوكانً مي خواستم كه حتما قيد ميكردم. من تاج پرتقالي دوس دارم اما تا اونجا كه تحقيق كردم تو بازار موجود نيس. پس ميمونه همون تاج زرد. خوشبختانه يه اطلاعاتي دارم و اينكه جا واسه نگهداريش هم تو خونم دارم. كلن يه پرنده ارومو بي سرو صدا ميخوام كه لوس باشه و نازو نوازشش كنم.
از نظر بنده طوطی سانان کلا حیوانات ارومی نیستد...
همگی جیغ های بدی دارن
نمونه اش عروسای خودم که ادمو دیوانه میکنند - دوستم خورشیدی داره که وقتی میرم پیشش به عروسای خودم امیدوار میشم خیلی کم صدا هستند
کاکادو و ارا هم که خیلی سر صدا دارن بد تر از همشون همون خورشیدی و کوتوله برزیلی رو اعصاب هستند... که کوتوله صدای ریزی داره اما خیلی خیلی ناخراش خورشیدی هم جیغ های بلندی داره
کاکادو هم اگر جیغ جیغو باشه اصلا مورد خوبی نیست صدای بسیار بلندی داره
کاسکو ها به نظر من اگر رام باشه و از قار افتاده باشه مورد خوبی هست صداشون از بقیه خیلی کمترهدر ضمن سخنگویی بسیار عالی هم هست اما مثل کاکادو زیاد احساسی نیست.. خوشگلم نیست
![]()
ممنون از همه. من تا اينجا احتمالا اكثر كاكادو ها يي كه ديدم نمونه ارومو كم صدايي بودن. و با ايني كه شما ميگيد فرق داشتن. كاسكو نه. خيلي جيغو حرف مي زنه. به نظرتون چه پرنده اي اروم ترينه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.