با سلام خدمت دوستان عزيز
من تازه عضو اين سايت شدم البته كما بيش با اكثر كاربران از طريق سايتهاي ديگه آشنايي دارم.هدفم آشنايي با شما دوستان عزيز و استفاده از اطلاعات و همفكري با شما عزيزان مي باشد.
با تشكر
با سلام خدمت دوستان عزيز
من تازه عضو اين سايت شدم البته كما بيش با اكثر كاربران از طريق سايتهاي ديگه آشنايي دارم.هدفم آشنايي با شما دوستان عزيز و استفاده از اطلاعات و همفكري با شما عزيزان مي باشد.
با تشكر
در حال حاضر از سفره ماهي آب شيرين،ديسكس و فلاور نگه داري ميكنم و به مرور عكس ها رو تو تايپيك ميزارم.
اول از همه بريم سراغ فلاورم كه از بچگي دارمش و الان براي خودش مردي شد و جديدا هم قاطي مرغ ها شده.
فایل پیوست 1380 فایل پیوست 1381 فایل پیوست 1382 فایل پیوست 1383
![]()
هر دو فلاور خوب و آینده دار هستند
مبارکتون باشه
فكر كنم اولين كسي باشي توي اين فروم عكس سفره ماهي رو ميگذاره.
محسن جان منتظريم. موفق باشي عزيز.
سلام دوست عزيز
ممنون.البته اين عكس ها همگي مربوط به آخرين فلاورم هست كه از بچگي داشتم و مراحل رشدش رو گذاشتم،البته عكس هاي تكميلي رو به مرور قرار خواهم داد.
سلام دوست عزيز
ممنونم.سفره ماهي ها هم قابل شما رو نداره،فداي يه تار موت.به پاي ماهي هاي شما كه نميرسه.
سلام خدمت دوستان عزيز
ابتدا چند تا عكس متفرقه از ماهي هاي كه در گذشته داشتم ميزارم.بعدش ميرم سراغ ماهي هاي كه الان از اونها نگه داري ميكنم.
فایل پیوست 1404 فایل پیوست 1405 فایل پیوست 1406 فایل پیوست 1407 فایل پیوست 1408
اويل بهمن 88 بود كه تصميم گرفتم تانك بزرگ بگيرم.پس از كلي مطالعه و انتخاب ماهي هايي كه نگه دارم نوبت به شروع كار رسيد.ابتدا توسط يكي از دوستام كه تو يافت آباد بود يك ميز ساختم.براي ساختن ميز خيلي جاها سر زدم و با توجه به وزن تانك ها حتما بايد از قوطي استفاده ميشد و قيمت 400 هزار تومان حداقا قيمتي بود كه گرفتم.تا اينكه دوستم با قيمت خيلي پايين تر اون را برام درست كرد.
بعد از ساختن ميز اويل فروردين بود كه شروع كرديم به ساخت تانك و واقعا دردسر زيادي داشت.با توجه به اندازه 200*50*70 و 200*50*50 طول *عرض*ارتفاع تانكها نميشد تو مغازه تانك رو ساخت.به همين دليل مجبور شدم تو اتاق خودم بسازم و وسايا اضافي اتاق رو خالي كردم.يكي از بدترين چيزهايي كه در ساخت تانك تجربه ميكنيد بوي چسب اكواريومه كه وقتي بوش ميره تو بيني،اشك ادمو در مياره.
وقتي كه حسابي چسب زديم و چسب ها خشك شد بايد اون رو رو ميز سوار مي كرديم.تانك پايين راحت سوار شد.نوبت رسيد كه تانك بالا،چهار نفر بوديم و نميتونستيم بيشتر از 20 سانت تانك رو بلند كنيم.مجبور پشت سر هم پايه بذاريم و چون ارتفاع تانك از زمين حدود 1 متر ميشد فكر كنم 5 تا 6 بار تانك رو رو پايه بلندتر گذاشتيم تا اينكه كار به اتمام رسيد.خداييش يك هفته كمر درد داشتم.مشكل بعدي هنگام ساخت ساهپ بوجود اومد و جايي دوستم ورودي سامپ رو از پايين گرفته بود و بعد از آبگيري تانك متوجه شدم كارايي لازم رو نداره و مجبور شدم شيشه ها رو بكنم و دوباره سامپ رو درست كنم.در اين بين به خاطر اينكه ميخواستم سفره ماهي نگه دارم مجبور بودم از شن ريز يا ماسه بادي استفاده كنم.ابتدا از شن هاي درياي خزر گرفتم و بعد از دوهفته شستشو تازه آبگيري انجام شد و انگار جاي آب دوغ ريخته بودي از بس كف كرده بود.با راهنمايي هاي دوستان شن ها رو عوض كردم و شستشو دادم تا اينكه بالاخره تانك راه اندازي شد.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام خدمت دوستان عزيز
عكس هايي تكميلي فلاورم رو ميزارم بعدشم ميرم سراغ ديسكس و سفره ماهي.
فایل پیوست 1485 فایل پیوست 1486 فایل پیوست 1487 فایل پیوست 1488![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)