در این تایپیک قصد دارم که طوطی های خودمو معرفی کنم
که البته فعلا یکی عروس لوتینو جوجه دارم که اونم از آقای رضا قلیخانی گرفتم و امروز به دستم رسیده
که بعدا عکس هاشو می زارم واستون
قربان شما سیگنال
در این تایپیک قصد دارم که طوطی های خودمو معرفی کنم
که البته فعلا یکی عروس لوتینو جوجه دارم که اونم از آقای رضا قلیخانی گرفتم و امروز به دستم رسیده
که بعدا عکس هاشو می زارم واستون
قربان شما سیگنال
اینم عکسش وقتی رو دستم بود و داشت ارزن و تخم کتان می خورد
![]()
سلام
خیلی خوش اومدید
جوجه خیلی خوبیه، مبارکتون باشه
ایشالا که سالها در کنار هم شاد باشید
سلام مبارکت باشه.
خیلی مواظبش باش.
اهل خونه ی ما که حسابی دلشون براش تنگ شده وتمام دیروز رو داشتن ازش یاد میکردن!!!
راستیتش دوستان قرار نبود اینو بفروشم ولی چون سیگنال جان رفته بود وقفس خریده بود و کلا خودشو برای ورود این جوجوی ما اماده کرده بود منم برخلاف میلم جوجه رو س÷ردم به ایشون که انشاءالله صاحب خوبی براش باشه.خودمم یه خبرایی راجع به عروسام دارم که انشاالله به وقتش توتا÷یکش میگم
به به خیلی نازه
ایشالا همیشه سالم و سلامت و دوتا دوست خوب برای هم باشید
چه عروس خوشگلیه
به پای هم پیر شین
عروس هلندی ها خیلی ناز و دوس داشتنی هستن
من طوطی به این خوشرنگی ندیده بودم چه نژادیه ؟؟؟![]()
مرسیسلام مبارکت باشه.
خیلی مواظبش باش.
اهل خونه ی ما که حسابی دلشون براش تنگ شده وتمام دیروز رو داشتن ازش یاد میکردن!!!
راستیتش دوستان قرار نبود اینو بفروشم ولی چون سیگنال جان رفته بود وقفس خریده بود و کلا خودشو برای ورود این جوجوی ما اماده کرده بود منم برخلاف میلم جوجه رو س÷ردم به ایشون که انشاءالله صاحب خوبی براش باشه.خودمم یه خبرایی راجع به عروسام دارم که انشاالله به وقتش توتا÷یکش میگم
چشم حتما مواظبشم رضا جان
آخه خیلی وقت بود توافق کرده بودیم برای همین منم رفتم یکی قفس شیک و خوب واسش گرفتم تا وقتی اومد همه چی براش محیا باشه
بازم لطف کردی رضا جان
به امید شنیدن خبرایی خوش از عروس هات منتظرم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.