با سلام خدمت دوستان عزیزم.
بنده جسارت کردم و عکسهای تنگم رو گذاشتم.امیدوارم اساتیدم که خیلی هم بهشون علاقه دارم از دست این شاگرد بد سلیقه شون نرنجن.
![]()
با سلام خدمت دوستان عزیزم.
بنده جسارت کردم و عکسهای تنگم رو گذاشتم.امیدوارم اساتیدم که خیلی هم بهشون علاقه دارم از دست این شاگرد بد سلیقه شون نرنجن.
![]()
مرسی ارش جان خیلی زیباست
اینشالا که همیشه به این زیبایی باشه
راستی چرا پس اینقدر دیر رو کردی این تانکاتو
اقا مبارکه خیلی قشنگ شده افسانه باغهای شناور رو شنیدید این برای خودش باغ شناور هست.![]()
سلام بر داداش گلم آرش عزیز .. آرش جون به قول داش رضا رو نکرده بودی ..
تو هم آب نمیبینی وگرنه شناگر قابلی هستی ..
خیلی خوب و عالی هست ... لطف کن مشخصات کلی و تجهیزات رو برامون بنویس ..
ارشک رو هم از طرفم ببوس ..
تانکت زیبا و جمع و جور هست گیاهات فوق العاده سر حال هستن ..
آرش جان خیلی زیباس
کلی لذت بردم
دمت گرم کارت درسته!
یه توضیحی راجع به سیستم نور و سایر مواردش هم بدید خیلی عالیه
موفق باشید
درود به آرش عزیز
آقا تبریک عرض میکنم با این تانک زیباتون
چرا میگی بد سلیقه ؟شکسته نفسی نکن داداش !
خیلی هم خوبه بخاطر اینکه از دو طرف دید داره تانکت زیاد هم نمیتونی روی چیدمانش کاری کنی جز چیدمان بصورت مرکزی باشه که فکر کنم بهترین نوع چیدمان برای تانک هایی با دید 2 طرفه هستش
نیلوفرت هم بسیار زیباست (زدم به تخته )
آفرین داری آرش جان ................
موفق باشی دوست من
سلام آقا آرش تانکتون خیلی زیباست.امیدوارم عکس های جدید وبا کیفیت بیشتری در آینده برمون بذارید
آفرین آرش جان . خیلی زیبا درست کردی و گیاهات هم سرحال هستن و رشدشون هم خوبه . دکور دوطرفه هم که داری . از هر طرف دکورش فرق داره و آدم فکر میکنه دو تا تانک گیاهی داری . مرسی
موفق باشی
خیلی قشنگه آقا آرش. ایشالا خدا زیادش کنه
میگم این ارشک مگه میذاره همچین چیزی تو خونه دووم بیاره؟
خواهر من که کوچیک بود ما همه وسایلمون رو با میخ زده بودیم به دیوار![]()
سلام
رضا جان ممنونم از لطفت راستش یه چند وقتی کار و بار زیاد بود ضمناً آقا تانکمون در برابر بقیه تانکها محقر بود رومون نمیشد
ممنون از شما دوست عزیزم.نظرتون زیبا بود و شرمنده فرمودید.اینقدرها هم قابل تقدیر نبود
ممنونم حامد عزیزم.
داداش تو که میدونی چقدر دوستت دارم.این تانک رو مدیون راهنمایی و نظرات شما و مهدی عزیز هستم.لطف داری.چشم مشخصات رو تو پست بعدی می نویسم
سلام به محمدصادق گلم.
آقا ما دربست مخلص شمائیم و عاشق خنده های خوبتون.چششششششششم
سلام به دوست عزیز و محترم گل اصفهانیم.
قربان شما لطف دارید و چوبکاری می فرمائید.ممنونم
با سلام
قربان دوربین المپیوس 7 مگا پیکسلیه و کیفیت عکس هم با اینکه رو ماکرو بوده!!!!!!!(عروس بلد نیست برقصه میگه زمین کجه) رو چشمم
سلام استاد.
تی احوا ل ،تی زاکون،خوبیسه؟؟؟؟؟؟؟؟
راستش همش راهنمایی شما بوده و حامد.ما همیشه و همه جا ارادتمند شما هستیم.ممنونم داداشم عزیزم
سلام.
ممنونم خانومی لطف دارید ارشک هم شیطون هست اما در امر آکواریوم داری خیلی کمک میکنه و یه پا سیفون کننده واقعی تانکه البته این همه پستها رو یه بار پاک کرد و مجبور شدم دوباره بنویسم.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)