سلام،
دوستان گربه ی من {کندی}این روزا یه حالت افسرده ای پیدا کرده و خیلی حوصلش سر میره.
چیکار کنم تا روحیه اش برگرده و شیطونی بکنه و خوشحال باشه؟!
ممنون میشم زودتر راهنمایی کنید.
سلام،
دوستان گربه ی من {کندی}این روزا یه حالت افسرده ای پیدا کرده و خیلی حوصلش سر میره.
چیکار کنم تا روحیه اش برگرده و شیطونی بکنه و خوشحال باشه؟!
ممنون میشم زودتر راهنمایی کنید.
سلام باهاش بازی نمیکنی؟
براش چند تا شیطونک بگیر خیلی خوششون میاد با توپ بازی کنن
چه یه چند تا توپ مخصوصا اگه کاموایی باشه چه بهتر
اصلا با توپ و شیطونک بازی نمیکنه...فقط در بطری و بعضی وقت ها توپ تنیس که اون هم ۵ دقیقه بیش تر طول نمیکشه![]()
سلام گربه تون چند وقتشه؟ آخه میدونین که گربه ها تو سنین پایین تر خیلی خیلی بازیگوش هستن و همچنان که بزرگتر میشن کمی آرومتر هم میشن
کندی 2/5 ساله هست،عقیم شده تغذیه اش هم خوبه،خیییییییلی نگرانشممممم![]()
اگه تازه عقیم شده شاید به اون مربوطه
اما کلا گربه ها وقتی سنشون بالا میره خیلی آروم تر میشن
اگه امکانش هست کنار پنجره کندی رو روی یه میز یا صندلی بذارین تا از پنجره بیرون رو نگاه کنه.نایجل (گربه ی من) که خیلی از این کار لذت می بره.
سلام دوست خوبم...عزیزم با پیشی نازت باید خیلی بازی کنی و هی تو بازی هایی که باهاش میکنی تنوع ایجاد کنی...مثلا من با لیلیان دخترم که 4 ماه و نیمش هست به مدلای مختلفی بازی میکنیم.با توپ با این چوبایی که تو پت شاپ ها میفروشن و بهش نخ آویزون هست که سرش بازم یک زنگوله وصله و با پلاستیک با نور لیزر بازی میکنم...همش تنوع بده به بازیهات.مثلا اگه تو اتاق بره و درو نیمه بسته بزاری و از زیر در دستت رو ببر داخل و تکون بدی کلی کیف مبکنه و بازی میکنه....سعی کن همش به بازی یگیریش...موفق باشی عزیزم
اگرمی تونی براش یه دوست گربه بیارتاباهم صحبت کنندوبازی کنند وشما هم بادیدن شادی آنها شادشوی![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.