همونجور که در تصویر میبینید چند حیوان پست برای تفریح خودشون اسب های بیچاره رو به چه روزی انداختن
حرفی نمیشه زد به اون حیوون های درنده که انشالا نسلشون منقرض شه
![]()
همونجور که در تصویر میبینید چند حیوان پست برای تفریح خودشون اسب های بیچاره رو به چه روزی انداختن
حرفی نمیشه زد به اون حیوون های درنده که انشالا نسلشون منقرض شه
![]()
عکس های دلخراش تریم هست که واقعا آدم متاسف میشه که اونارو نذاشتم
یکی از اسب هارو داشتن خلاصش میکردن اونم با بریدن سر که اسب بیچاره از جاش بلند میشه در حالی که حدوده 80درصد سرش بریده شده و داره به شدت خون میره ازش
الهی من واسه اون دستای شکسته ات بمیرم![]()
وای...
میشه بگید داستان از چه قرار بوده؟لطفا کامل توضیح بدید ممنونم
داستان قرار مرار نداره
یه مسابقه اسب دوانیه که هر فصل برگزار میشه
نشنیدی میگن مثلا مسابقات اسب دوانی پاییزه؟
انقد اسب های بیچاره رو بهشون فشار میارن رو اون زمین داغون که اسب بیچاره که این اتفاق میفته
شاید بدونید اسب وقتی اش بشکنه هزینه های خیلی بالایی واسه سلامتیش باید کرد و نیاز به علم زیادیم داره که متاسفانه کسی نمیاد اسبی که 3میلیون مثلا خریده که باهاش بار بکشه و فوقش تو مسابقه شرکت کنه رو براش 30تومن خرج کنه برا همین به اون شیوه واقعا بد خلاصشون میکنن از درد.من تو هرچی فیلم دیدم با تیر اسب بیچاره رو خلاص میکردن نه این که بخوان سرشونو ببرن
اینم مسابقات به اصطلاح سالم ما
خدا لعنتشون کنه.وقتی پول ندارن چرا این وحشی بازی ها رو در میارن...وقتی نمیتونید حیوونو مداوا کنید چرا این بلا رو سرش میارید؟!؟داستان قرار مرار نداره
یه مسابقه اسب دوانیه که هر فصل برگزار میشه
نشنیدی میگن مثلا مسابقات اسب دوانی پاییزه؟
انقد اسب های بیچاره رو بهشون فشار میارن رو اون زمین داغون که اسب بیچاره که این اتفاق میفته
شاید بدونید اسب وقتی اش بشکنه هزینه های خیلی بالایی واسه سلامتیش باید کرد و نیاز به علم زیادیم داره که متاسفانه کسی نمیاد اسبی که 3میلیون مثلا خریده که باهاش بار بکشه و فوقش تو مسابقه شرکت کنه رو براش 30تومن خرج کنه برا همین به اون شیوه واقعا بد خلاصشون میکنن از درد.من تو هرچی فیلم دیدم با تیر اسب بیچاره رو خلاص میکردن نه این که بخوان سرشونو ببرن
اینم مسابقات به اصطلاح سالم ما
عكس ها معلوم نيست. يه بار ديگه اپ كنيد.
برای من کاملا نشون میده
بقیه دوستا هم مشکل ندارن پس احتمالا مشکل از سیستم شماست
نمیدونم آقا رضا یه اسب میخرن باهاش مسابقه میدن که مثلا 10 15میلیون جایزه ببرن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.