اینم صرفا برای بهنوش خانم ویادم رفت نفیسه خانم هم دوست داره یه بارم شده یه اسب بخره!
اینم صرفا برای بهنوش خانم ویادم رفت نفیسه خانم هم دوست داره یه بارم شده یه اسب بخره!
ممنون اقا رضا
خیلی خیلی زیبا هستند.
ایشالا همون یه دونشو بخریم
یه گله اش پیشکش![]()
من وقتی اسب سوار می شم بدنش تمام انرژی های منفی رو از بدن من می گیره و من احساس سبکی می کنم
خیلی عکس های زیبائی هستن ولی حتی اگه یه روز اسب بخرم از پس هزینه های بالاش بر نمیام![]()
راستش تقریبا 500متر اونور تر از دانشگاهمون یه باشگاه سوارکاری هست،دوست دارم برم یه سر بزنم.چجوریه؟هزینه ی آموزششاش چجوریه؟
من از ترس هزینش نرفتم بالاخره زندگیه دانشجوییه دیگه!
ممنون میشم اگر میدونید بهم بگید چون تا حالا باشگاه سوارکاری نرفتم وفقط یه بار برای عکس انداختن سوار اسب شدم!
حتما حتی واسه یکبارم که شده برید اقا رضاراستش تقریبا 500متر اونور تر از دانشگاهمون یه باشگاه سوارکاری هست،دوست دارم برم یه سر بزنم.چجوریه؟هزینه ی آموزششاش چجوریه؟
ممنون میشم اگر میدونید بهم بگید چون تا حالا باشگاه سوارکاری نرفتم وفقط یه بار برای عکس انداختن سوار اسب شدم!
به نظر من می ارزه هر چی بالاش بدی!!!!!
سوارکاری واقعا یه دنیای دیگه ست بالاترین لذت و حس زندگی را به ادم میبخشه.
ایشالا که بتونی تجربه اش کنی!!
راستش تقریبا 500متر اونور تر از دانشگاهمون یه باشگاه سوارکاری هست،دوست دارم برم یه سر بزنم.چجوریه؟هزینه ی آموزششاش چجوریه؟
رضا جان خود سوارکاری هزینه زیادی نداره شاید نهایتا 50 تومن برای اسب سواری ( نهایتا 50 تومن ولی ممکنه 20 تومن هم باشه) ازت بگیره ولی اگه بخوای ادامه بدی باید بگم هزینه های بالائی داره
قشر اسب سوار اصولا قشر سطح بالای اجتماع هستن مگر اینکه به دلیل استعدادت تو اسب سواری برای خودت اسپانسر پیدا کنی
ممنون.من اصلا وقت ندارم وفقط به صورت تفریحی دوست داشتم برم.تازشم من میگم دانشجو:دانشجو موجودیست نحیف و...سطح بالا کجا بود
رضا جان خود سوارکاری هزینه زیادی نداره شاید نهایتا 50 تومن برای اسب سواری ( نهایتا 50 تومن ولی ممکنه 20 تومن هم باشه) ازت بگیره ولی اگه بخوای ادامه بدی باید بگم هزینه های بالائی داره
قشر اسب سوار اصولا قشر سطح بالای اجتماع هستن مگر اینکه به دلیل استعدادت تو اسب سواری برای خودت اسپانسر پیدا کنیسعی میکنم حتما یه سر بزنم ببینم از چه قراره.بازم ممنون
زیباترین اسم برا این حیوونها همین میتونه باشه زیبای نجیب اگه یه روز اسب داشته باشم بهش میگم زیبای نجیب
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.