تعدادی مهی اب شیرین. ( سیچلاید گورخری و پرت کوتوله مولد وغیر مولد با اندازه های یک بند و 2بند انگشت و بزرگ ....گرین ترور. فلاور هورن. به علت مسافرت بفروش میرسد.
باید بگم ماهیها در کرج بوده
تعدادی مهی اب شیرین. ( سیچلاید گورخری و پرت کوتوله مولد وغیر مولد با اندازه های یک بند و 2بند انگشت و بزرگ ....گرین ترور. فلاور هورن. به علت مسافرت بفروش میرسد.
باید بگم ماهیها در کرج بوده
عكسي مكسي قيمتي چيزي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز عکس واسه وقتیه که بخوان 1 2 تا ماهی رو رد کنن. نه اینکه حالا که دارم همه رو یجا میدم بره. اگه شماهم بخوای اصلا نمیتونم چون اصفهانید و ماهی ها کرجن.
و منم وقت ندارم تدارک ببینم واسه فرستادن و این کاراش. ببخشید اگه این قدر رک جواب میدم![]()
سلام وقتتون بخیر
قیمت وطریقی که بشه دید مثل یه عکس کلی در صورت امکان
با سپاس
باید به عرض برسونم که همه ماهیهام رو با قیمت 250000 تومان یکجا میدم و با کسی که بخوادشون کنار میام. در ضمن ماهی مولد زیاد درشون هست. عکسهای قبلی در تاپیک مخازن ابشیرین هلن موجود هست. در حال حاضر امکان قرار دادن عکس جدید را ندارم.
میران ارشد محترم اگر امکان داره میخام این تاپیک رو ببندید یا در فهرست واگذاری رایگان قرار بدید. من تنها 3 روز فرصت دارم و باید تماما رد بشن. با تشکر و پوزش
تانکها واگذاری نیستن . 2 جفت انجل هست.فقط
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.