دیده بان حقوق حیوانات: دانشمندان زیست*محیطی در گزارش جدیدی اعلام کردند: بررسی*های اخیر روی صخره مرجانی عظیم استرالیا موسوم به “Great Barrier Reef” نشان داد که حجم بالای پسماندهای حاصل از فعالیت*های کشاورزی در نزدیکی این صخره مرجانی، موجب تخریب و فروپاشی بخش*های قابل توجهی از آن شده است.
به گزارش سرویس «محیط زیست» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دانشمندان زیست محیطی دانشگاه کوئینزلند نمونه*های برگرفته از سه منطقه مختلف روی این صخره بزرگ را مورد آزمایش و بررسی قرار دادند. آنها دریافتند که مرجان*های این مناطق بین دهه*های ۱۹۲۰ تا ۱۹۵۰ میلادی تخریب شده*اند.
به گزارش یونایتدپرس به نقل از مجله نیوساینتیست، این دانشمندان دریافته*اند که تا پایان دهه ۱۹۲۰ میلادی مهاجران اروپایی مقیم این منطقه از استرالیا، فعالیت*های وسیع و شدید کشاورزی در نزدیکی رودخانه*هایی انجام داده*اند که آب آنها به سمت این صخره مرجانی عظیم سرازیر می*شده است.
افزایش حجم پسماندهای کشاورزی حاوی ریز مغذی*ها در این مدت، موجب مرگ و نابودی مرجان*های این منطقه شده است.
همچنین وجود مقادیر زیادی از ریزمغذی*های موجود در پسماندهای زراعی در آب*های این منطقه به رشد و پیشروی گیاهان دریایی کمک کرده و در نتیجه مانع از رشد مجدد مرجان*ها شده است.