فروش جوجه شاه طوطی 2 ساله کاملا رام رو دست میاد و سر و صدای بسیار کم پر و بال صاف و زیبا و خوشرنگ سخنگو 3 کلمه بازیگوش و با مزه مال یکی از دوستام قیمت 420![]()
فروش جوجه شاه طوطی 2 ساله کاملا رام رو دست میاد و سر و صدای بسیار کم پر و بال صاف و زیبا و خوشرنگ سخنگو 3 کلمه بازیگوش و با مزه مال یکی از دوستام قیمت 420![]()
فکر نمیکنید نیاز هست عکسش یا یه فیلم ازش رو بذارید تا اول ببینیم بعد راجع به خریدش فکر کنیم
راستش خودم 400 خریدمش اما متاسفانه میخواستم از تهران بیارم شیراز هواپیمایی ماهان اجازه نداد به اقای زنگ زدم و با پیک فرستادم واسه ایشون اگه کسی خواست بگه!!!
من نمیفهمم شما مگه امارات نیستی پس چه دلیلی داره از تهران طوطی بگیرید بعدشم ببرید شیراز؟بعدشم شما نوشتی بیارم شیراز این یعنی اینکه شما خودت الان تو شیرازی؟
دوست عزیزم کارم اماراته و اونجا خونه و زندگی دارم اما شیرازیم شاید بطور مساوی هم شیراز و هم دبی زندگی میکنم و بخاطر کارم و هم اینکه خانومم تهرانیه پس همیشه بعد از اینکه از دبی میام مستقیم میریم تهران بازم اگه سئوالی در مورد مسائل خصوصی بنده بود در خدمتم در ضمن من هم شیراز و هم امارات پرنده دارم اینو بعضی از دوستان شیرازی میدونن
من قصد توهین به شما نداشتم ونمیخواستم تو مسائل شخصی شما دخالت کنم
چیزی که بود به نظر میومد که اطلاعات شما ضد ونقیضه چون حتی عکسی هم از پرندتون نمیذاشتید من خواستم اگر خدایی نکرده کلاه برداریه در کاره جلوش گرفته بشه.وگرنه بنده هیچ شناختی از شما ندارم ونمیخواستم بهتون توهین کنم
پرنده دست اقای .... است بزودی میام تهران اگه قرار شد بفروشم حتما عکس میزارم ممنونم
اینم عکسش
[IMG]aaaa_002.JPG - 727.2 Kb[/IMG]![]()
Download aaaa_002.JPG
Download aaaa_002.JPG
شاه طوطی رو گرفتم الان پیش خودمه اگه کسی خواستش بگه
قیمت مقطوع 390
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.