ضمن عرض سلام و ادب خدمت تمامی سروران ارجمند این فروم .
اولین پست خودم رو با معرفی پسرای گلم شروع می کنم و امیدوارم که هر چند کوچک اما عضو مفیدی از این مجموعه شما بتوانم باشم .
پسـر بــزرگ خـانـواده مــا
نام : بلفی
تاریخ تولد : 1390/10/17
محل تولد : کرج
علاقمندیها : فقط خوردن ، بخاطر شکمش حتی حاضر مرگ رو هم تجربه کنه) (البته دوور از جوونش )
داستان خرید :
یکی از دوستان یکروز به منزل ما اوومد و تصاویر خوکچش که به تازگی در اثر خفگی و عدم مراقبت مناسب مرده بود رو به ما نشان داد و خیلی ابراز تاسف در این باره کرد ، ما نیز خیلی کنجکاو شدیم که با این حیوان بیشتر آشنا بشیم ، حدود 3 ماه پیش به فروشگاه حیوانات خانگی در کرج رفتیم و درخواست این حیوان و شرایط آن را کردیم . فروشنده بیش از 30 عدد خوکچه برای ما آورد . 29 عدد از این خوکچه ها فشن یا مو بلند بودند و تنها بلفی در میان آنها مو کوتاه بود و به همین دلیل کمتر مورد توجه قرار می گرفت . فروشنده سعی کرد آنر ا از ما دور نگه دارد تا توجه ما بیشتر جذب حیوانات مو بلند شود . در همین حین بلفی بر عکس بقیه خوکچه ها بشدت شیطنت می کرد و جلوی ما دائم می دوید و بالا و پایین می پرید .
ما با توضیحات فروشنده متقاعد شدیم که یک خوکچه مو فشن بگیریم و همین کار رو نیز کردیم ، در زمانی که در حال دادن پول به فروشنده بودیم ، ناگهان دیدیم که صدایی عجیب مانند جیغ زدن می آید ، اول گمان کردیم که از پرندگان است ، از صاحب فروشگاه پرسیدیم این صدا چیست ، گفت صدای بلفی است که در اثر آزار و اذیت همسترها دارد آنها را می ترساند (بلفی چون ظاهر زیبایی نداشت ، فضای زندگی اختصاصی هم نداشت و میان همسترها زندگی می کرد) . در همین حین بود که همسرم پیشنهاد داد بلفی را بگیریم و اینگونه بود که بلفی بلاخره به خانه ما وارد شد .
امروز بلفی یک خوکچه در خانواده ما نیست ، بلکه عضوی از خانواده ماست و حتی حاضر نیستیم با هیچ قیمت یا ثروتی آن را تعویض کنیم .
نحوه زندگی :
بلفی بسیار شیطان هست و تا کنون جرعت ***** دادن به*آن را در بیرون قفس نداشته ایم ، چرا که بشدت بازیگوش هست .
در سطح توان و شرایط شخصی سعی کرده ایم فضایی راحت را برای آن فراهم کنیم .
همچنین به دنبال یک ماده زیبا برای بلفی نیز هستم که در تاپیک مربوطه نیز چنین موضوعی ایجاد شده است .
تصاویر بلفی :
پسـرهای کــوچـولـوی من
نام : بافی
تاریخ تولد : 1391/02/30
محل تولد : تهــران
خصوصیات : بسیار آرام و کاملا اجتماعی
علاقمندیها : فعلا به شدت غریبی می کنند و کمی زمان میبره تا علاقمندیها و اخلاقیتاشون مشخص بشه ، لذا بعدا توضیحات تکمیلی در این بخش اعمال خواهد شد .
نام : هامفی
تاریخ تولد : 1391/02/30
محل تولد : تهــران
خصوصیات : بسیار شیطون و زورگو ، بشدت از برادرش محافظت میکنه
علاقمندیها : فعلا به شدت غریبی می کنند و کمی زمان میبره تا علاقمندیها و اخلاقیتاشون مشخص بشه ، لذا بعدا توضیحات تکمیلی در این بخش اعمال خواهد شد .
داستان خرید :
بدون دردسر و راحت تقریبا بافی و هامفی رو خریدیم ، البته نیت اصلی ما خرید خوکچه ماده بود ، بعد که این دو تا رو دیدیم ، من گفتم هامفی خوشکل تره و همسرم گفت باقی ، خلاصه لج و لج بازی شد و هر دو رو گرفتیم)
نحوه زندگی :
خیلی ترسو هستند ، البته طبیعی هست چون سنشون واقعا کم هست ، بلفی هم روزهای اول یا شایدم ماه های اول ای حالات رو داشت اما الان بشدت اجتماعی شده تا جایی که گاهی وقتی رو تخت کنار من فیلم میبینه
توضیحات اضافی :
با ورود این خوکچه ها به خوونه ، بلفی پسر بزرگ خوونه ما وجودشون رو حس کرده و چند روزی هست که بشدت به اوونا حسادت میکنه ، یعنی اگر من قبل از اینکه به بلفی غذا بدم اشتباها با غذا نزدیک قفس اوونا بشم ، اینقدر جیغ میزنه که آدم دوست داره بگیره خفش کنه)