این خانم خوشگله بلک هستش یه گریدین فوق العاده خوش اخلاق، البته این عکسا مال 7 ماهگیشه، الان دو تا پسر داره که
واسه خودشون مردی شدن
![]()
این خانم خوشگله بلک هستش یه گریدین فوق العاده خوش اخلاق، البته این عکسا مال 7 ماهگیشه، الان دو تا پسر داره که
واسه خودشون مردی شدن
![]()
ویرایش توسط بابک آژیده : 19th April 2012 در ساعت 11:06 PM
عکسها دیده نمیشن
از آپلود سنتر فروم استفاده کنید![]()
سلام . ممنون که سگ هاتون رو این جا معرفی می کنید .
از آپلود سنتر فروم استفاده کنید.
تو نوار نارنجی رنگ هستش .
با همین آی دی اما با یه پسورد دیگه.بی صبرانه منتظر عکس ها هستم
سلام با عرض پوزش از دوست خوبمون نمیدونم چرا عکس های ایشون ارور ایجاد کرده بود در سایت که پاک شدن
با تشکر
آژیده
سلام من دوباره عکسای بلک و آپلود کردم، اینم عکسای توله گیهای جاسپر و هیرو پسرای بلک.![]()
این عکسای جدیده هیرو هستش، البته اون سگ سفیده رو که پشتش میبینید امسال تو برفا زخمی پیداش کردم ظاهرا کتک خورده بود، خلاصه الان حالش عالیه چون از پشت شکل گوسفنده بهش میگیم (گاسپند).![]()
اين آقا باباي هيرو و جاسپر هستند، البته به صورت كاملا اتفاقي و خود جوش پدر بچه ها شدن، مندي خان صداش ميكنم يه جورايي ليدر سگهاست حدود 15 تا دستور و متوجه ميشه.![]()
سلام. چقدر بزرگ شدند. هم قشنگ شدند . هم کمی ترسناک . شخصا دوست ندارم باهاشون تنها باشم . خدا حفظشون کنه
مرسی بهنوش عزیز، دوست داشتم بچه ها بیشتر نظر میدادن، اما انگار زیاد نظر کسی رو جلب نکرده، راستی این سگ سفید رو ( گاسپند) میخوام واگذارش کنم به یه انسان مهربان، کسی رو سراغ نداری؟
آقا سهراب عزیز با سلام
مطمئنا دوستان زیادی خوششون اومده ولی شما بهتر میدونید که نگهداری سگ سخته ! یکیش خود من ، واقعا عاشق این موجودات زیبا و باوفا هستم ولی امکان نگهداریش رو ندارم .اگه میتونستم واقعا دوست داشتم یه سگ زیبا مثل گاسپند داشته باشم .امیدوارم جای خوبی براش پیدا کنید که سختی های گذشته براش پیش نیاد.
موفق باشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.