سلام خیلی زیبا با سلیقه و حرفه ای یه سوال داشتم اینکه منم زیر شنهام سیاه شده ویه بوی بدی میده البته من 40 روز که راه اندازی شده این سیاه شدن ایرادی نداره ؟
سلام دوست عزیز این نظر لطف شماست . چه تعداد ماهی داخل آکواریوم دارید؟
من این موضوع را برای خودم پیگیری کردم و تا 2 روز دیگه به شما هم انتقال میدم .![]()
این موضوع بر میگرده به تشکیل سولفید هیدروژن
این ماده تو جایی که عمق شن بالاست بوجود میاد (بر اثر فعالیت باکتری های بی هوازی) زمانی که ارتفاع کمه باکتری های هوازی تشکیل کلونی میدن و اگه دقت کنی هر جا ارتفاع بالا میره اینها تشکیل میشن و میتونه واسه آبزیها خطرناک باشه .
عمق بالای 5 سانت زیاد توصیه نمیشه .
سلام خیلی ممنون دقیقا همینطوره به نظر شما از ارتفاع شن کم کنم؟یا راه حل بهتری هست؟این موضوع بر میگرده به تشکیل سولفید هیدروژن
این ماده تو جایی که عمق شن بالاست بوجود میاد (بر اثر فعالیت باکتری های بی هوازی) زمانی که ارتفاع کمه باکتری های هوازی تشکیل کلونی میدن و اگه دقت کنی هر جا ارتفاع بالا میره اینها تشکیل میشن و میتونه واسه آبزیها خطرناک باشه .
عمق بالای 5 سانت زیاد توصیه نمیشه .
به نطر شما این آکواریوم چطوره و اگه طولش را به 2.5 متر برسونم چطوره و چی کم داره ؟
متخصصان این رشته یک محلول پیشنهاد دادند که میتونه با حل کردن اینها در آب و فیلتراسیون طی 1 هفته محو کنه ولی آیا جواب میده ؟ قیمت هر cc اون 38000 تومان برای هر گالن هست.![]()
لطفا نظرتون رو برای این تانک اعلام کنید![]()
سلام .. اکواریوم زیباییه ... ببخشید دوست عزیز این اکواریوم برای خودتو نه ... ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.