وای چقدر توپولیه . این همه بدبختی رو تحمل کرده که برسه به اون پشمک پنبه ای
واییییییییییییی فک کنم عاشـــــــــــقش شدم:smile (245):
ولی اون آدمی که اون میخ ها رو اونجا گذاشته باید بزاری 100 دور روش راه بره بعد متوجه میشه....................
ببین تورو خدا چطوری جوونه مثل دســــــه ی گل ادم رو ایستگاه کردن دارن فیلمش میکنن میخندن.نامردا!!!:smile (265):
من که ندیده نمیتونم عاشق بشم اما ظاهرا شما ندیده و نشنیده عاشق شدی:smile (38):..........اوا بلا به دوررررررررررر:smile (254):
بعدشم عشق برا کتابا و فیلما و داستان هاست...بعله!:smile (105):
من که الان حواسم به خودم نیس که:35:...به نظر شما کدومشه؟ یعنی کدومش میتونه باشه خدایا؟:smile (244):
نگارش شما شبهه ایجاد کرد دیگه !!!:smile (266):ببین تورو خدا چطوری جوونه مثل دســــــه ی گل ادم رو ایستگاه کردن دارن فیلمش میکنن میخندن.نامردا!!!:smile (265):
من که ندیده نمیتونم عاشق بشم اما ظاهرا شما ندیده و نشنیده عاشق شدی:smile (38):..........اوا بلا به دوررررررررررر:smile (254):
بعدشم عشق برا کتابا و فیلما و داستان هاست...بعله!:smile (105):
من که الان حواسم به خودم نیس که:35:...به نظر شما کدومشه؟ یعنی کدومش میتونه باشه خدایا؟:smile (244):
نه خیرم.نگارش من هیچم شبهه ایجاد نکرد.:47:شما از سادگی من سوء استفاده کردی و جو کاذب دادی و شایعه سازی کردی و رعب و وحشت به پا کردی و شبهه ایجاد کردی!!!!:89: جو هم که عاشقانه بود.:smile (161):
اها تا یادم نرفته اینم بگم ;من فعلا قصد ازدواج ندارم میخوام درس بخونم
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.