مطالب مربوط به لاک پشت ها.
![]()
مطالب مربوط به لاک پشت ها.
![]()
واقعا زیبان
ممنون
غذای اصلیشون چیه؟
غذای اصلی شون دل الاغه
ویرایش توسط Nilufar : 9th December 2011 در ساعت 02:18 AM دلیل: » فارسی تایپ کنید
ببخشین ولی باید بگم اقا حامد شما در اشتباهید من یکی از کاربران در یک سایت لاک پشتی هستم که به لاک پشت علاقه زیادی داره
1-عکس های شما بسیار زیبا بود ولی نیاز به توضیح داشت عکس اول 3 بچه گوش قرمز را نشان میدهد گوش قرمزها بسیار ارزان اند و در اکواریومی ها به فروش میرسند و رشد سریعی دارند و عکس دوم یک لاک پشت برکه ای اروپایی نر را نشان میدهد که بالغ است(من 2 لاکپشت برکه ای اروپایی نر و ماده دارم)
2-در مورد غذای این جانوران باید گفت در اکواریومی ها پلت های زیادی برای لاکپشت پیدا میشود که چندی پیش شرکتی به نام ماهیران هم برای انها غذای مخصوص وارد کرد ولی در عین حال میتوانید از سبزیجات هم استفاده کنید ولی به هیچ عنوان از گوشت گاو و از امثال ان استفاده نکنید بلکه میتوانید از خوراک زنده استفاده کنید
دوست عزیزم اگه میشه راجب غذای لاک پشت آبی بیشتر توضیح بده , من همیشه گوشت خام میدم
عکس دوم لاک پشت جعبه است:68:عکس دوم یک لاک پشت برکه ای اروپایی نر را نشان میدهد که بالغ است(من 2 لاکپشت برکه ای اروپایی نر و ماده دارم)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.