سلام . این کاکاتو مهمان من هستش.از روز جمعه اومده پیش من . مشکل داره متاسفانه و پرهاش رو می جوه. تیک عصبی هم داره .
از ساعت 6 عصر می خوابه تا 6 صبح . صبح ها شروع به قار زدن و جیغ کشیدن می کنه . و روی میله های عمودی می ره و آویزون می شه. یه بالش رو باز می کنه و با نوکش پاش رو به یه سمت می کشه . صبح ها هر کاری می کنم باز این حرکت رو تکرار می کنه مدتش هم 15 دقیقه هست و اون موقع هم صدایی شبیه صدای اردک از خودش در میاره . بعد میاد پایین و شروع به خوردن می کنه .
در طول روز براش آهنگ می ذارم . اما از تلویزیون وحشت داره مخصوصا تصویر تیره میاد . به همین خاطر خاموش می کنم.
آهنگ ملایم دوست داره . دویاره بعد از ظهر یه تیک می گیره . 5 دقیقه طول می کشه .
بیشتر پر آرایی می کنه و در آخر به یکی از پرهای آسیب دیده گیر می ده و شروع به جویدن می کنه . اگر به حال خودش بزارم اونقدر می جوه که از هم جدا می شه.
اگر جلوی این کارش رو بگیرم عصبی می شه و تخمه هاش رو همه رو می ریزه ( اصلا مهم نیست که می ریزه زمین ) در حین انجام این کار من رو با دقت نگاه می کنه .
از نخ میوه نمی ترسه . من از یه میوه شروع کردم . هویج رو به این شکل قرار دادم که خردش کرد . سیب دوست نداره .
بیشتر اوقات فقط تخمه ها رو می شکنه و اصلا نمی خوره . و بعد دوباره می ریزه بیشترش رو .
برادرم رو خیلی دوست داره . تو ارتفاع رضایت بیشتری داره ولی ارتفاع کمتر که می شه می ترسه .
![]()