سلام
بچه ها من امروز یه بچه گربه پیدا کردم چطور میتونم عکسشو بفرستم تا مشکلش رو بهم بگین، و اینکه چطور درمانش کنم
سلام
بچه ها من امروز یه بچه گربه پیدا کردم چطور میتونم عکسشو بفرستم تا مشکلش رو بهم بگین، و اینکه چطور درمانش کنم
سلام . چه مشکلی داره چشمش . بهتره ببرید پیش دامپزشک ..
برای گذاشتن عکس تاپیک زیر بخونید
http://www.parsipet.ir/thread13094.html
سلام منم یه بچه گربه پیدا کردم گردنش زخمی بود، پانسمانش کردم، یه کمی هم چشمش چپه (لوچه)فکر کنم 2ماه داشته باشه، بنظرتون خوب میشه؟؟ بعدش من اینو نگهداری کنم بعد بخوام ولش کنم میتونه زنده بمونه ؟ عادت نکنه به خانه و عشق و حال اینجا
سلام زخمش حتما باید ضدعفونی بشه.شرایطش رو دقیق نگفتین زخمش چه جوریه ، اشتهاش و مدفوع ... ممکنه بخاطر چشم هاش و یا هر علت دیگه ایی که باعث زخمی شدنش شده ، نتونه از خودش دفاع کنه چه در یرابر گربه های دیگه چه در برابر افراد ...،عادت میکنه ، بخصوص که الان که کوچیکه. .اما احتمالا نتونسته از خودش دفاع کنه که زخمی شده ، نباید رها بشه. ممکنه اتفاق بدتری براش بیفته .ممنون از اینکه بهش پناه دادید.
زخمش را تتراسایکلین میزنم بهش فکر کنم خوب بشه، منظورم چشماش بود عکسشو الان فرستادم ببین لوچه یا من فکر میکنم اینجوریه و طبیعیه
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.