سلام دوستان از سری اکواریوم هام اول عکس های اب شور رو میذارمم منتظر نظرات سازندتون هستم
http://uploadax.com/images/89320148553377819333.jpg
سلام دوستان از سری اکواریوم هام اول عکس های اب شور رو میذارمم منتظر نظرات سازندتون هستم
http://uploadax.com/images/89320148553377819333.jpg
ریف های سر حالی دارین مبارکتون باشه
سلام دوست عزیز
خسته نباشید
تانک زیبایی دارید
آقا یکم راجع به تانکتون توضیح میدید؟
کی راه اندازی کردید؟
حجم تانکتون؟
سیستم نور؟
و...
با تشکر
سلام
چنتا نظر دارم
یکی اون بگراند پشت اکواریوم رو مرتب کنید با یکمی اسپری کردن اب و کشیدن دست به راحتی به شیشه پشت میچسبه
به نظر میاد اکواریومتون یکمی کجه و تراز نیست اگه اینطور هست حتمن یه فکری براش بکنید
نورتون به اب خیلی نزدیک هست هم باعث بالارفتن دمایه اب میشه و هم تبخیر تازه رویه سیستم نورتون هم هی نمک رسوب میکنه
در مورد جنس نورتون هم فکر میکنم نورتون یکدست نیست مخصوصن سمت چپ اکواریوم که دیاتوم هم زده شیشه بغل نورش با اون ور اکواریوم متفاوته
ریفاتون رو هم یکمی از هم فاصله بدین مخصوصن همرلنگری رو از اون مرجان دیسکی پلیپ بلند
توتیاتون رو هم اگه قصد نگهداری ریف دارین بندازین بیرون به ریفاتون استرس میده وقتی از کنارشون رد میشه
فعلن همینارو دیدم ولی خواستی عکس بندازی یه دستی هم به شیشه بکش![]()
سلام مرسی از نظرت سازندتون تو اولین فرصت انجام میدمسلام
چنتا نظر دارم
یکی اون بگراند پشت اکواریوم رو مرتب کنید با یکمی اسپری کردن اب و کشیدن دست به راحتی به شیشه پشت میچسبه
به نظر میاد اکواریومتون یکمی کجه و تراز نیست اگه اینطور هست حتمن یه فکری براش بکنید
نورتون به اب خیلی نزدیک هست هم باعث بالارفتن دمایه اب میشه و هم تبخیر تازه رویه سیستم نورتون هم هی نمک رسوب میکنه
در مورد جنس نورتون هم فکر میکنم نورتون یکدست نیست مخصوصن سمت چپ اکواریوم که دیاتوم هم زده شیشه بغل نورش با اون ور اکواریوم متفاوته
ریفاتون رو هم یکمی از هم فاصله بدین مخصوصن همرلنگری رو از اون مرجان دیسکی پلیپ بلند
توتیاتون رو هم اگه قصد نگهداری ریف دارین بندازین بیرون به ریفاتون استرس میده وقتی از کنارشون رد میشه
فعلن همینارو دیدم ولی خواستی عکس بندازی یه دستی هم به شیشه بکش
سلام دوست عزیز
تانکتون مبارک باشه
نظرات سازنده رو دوستان گفتند
از اینکه به جمع ما پیوستید خوشحالم
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.