یه نظر سنجی میخوام بگیرم ببینم طرفدارایه سگ بیشتره یا گربه البته هر کس به هر گزینه ای رای میده دلیلش رو هم بنویسه
سگ
گربه
هر دو
هیچکدام
یه نظر سنجی میخوام بگیرم ببینم طرفدارایه سگ بیشتره یا گربه البته هر کس به هر گزینه ای رای میده دلیلش رو هم بنویسه
من به سگ رای میدم
چون عاشق اون وابستگی شدیدش به آدم هستم و.........
به نظره من نگهداری هر حیوونی بستگی به اخلاقیاته صاحبه حیوون داره من خودم آدم تنبلیم واسه همین من گربه رو ترجیح میدم نگهدارم چون:
1-گربه ها خیلی حیوونای تمیزین
2-از 1 ماهگی غریزی یاد میگیرن که تو خاک دستشویی کنن از این نظر سختی نداره واسه آموزش
3-کلا حیوونای آرومی هستن واسه کسایی که تو آپارتمان زندگی میکنن خوبه
4-بازی تو محیط خونه براشون کافیه نیاز به گردش بیرون ندارن که دچار دردسر بشیم
5-آخرین دلیل هم شاید دلیل درستی نباشه ولی به نظره من گربه خوشگلتره
منم به گربه رای میدم .
1.به نظر منم خیلی حیوونای مرتب و تمیزین.
2.اصلا به غریبه ها نزدیک نمیشن.
3.خیلی محتاطانه عمل میکنن و اهل ریسک نیستن.
4.مؤدب و متینن.
البته اینا همش نطر منه,و شاید درست نباشه
فعلا دو به یک به نفع گربه که با رای من هم میشه سه به یک دلیلش هم اینه که نگه داری از گربه ساده تر هست.
نیاز به گردش نداره و توی خاک هم خرابکاری میکنه.
من که هیچ کدومو نمیتونم نگه دارم.و زیاد خوشم نمیاد داشته باشم.
اما اگر یه روزی بخوام برم جایی که فضاش رو داشته باشم بگیرم حتما سگ میگیرم.چون سگ ها هم تنوع زیادی دارن وهمون طوری که زهرا خانم گفتند اخلاق خیلی خاصی،ضمن اینکه هرکس طبق سلیقش وخواسته ای که داره میتونه سگ مورد نظرش با خصوصیات اخلاقی و ظاهری خاصی که میخواد رو انتخاب کنه ونگهداری کنه.درسته شاید نگهداریش از گربه سخت تر باشه ولی هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد![]()
2به2 مساوی هستیم,رقابت داره تنگاتنگ میشه,,,![]()
منم به سگ رای دادم. از شخصیت شادشون خیلی خوشم میاد . سگای آپارتمانی منظورمه . البته هر حیوونی دردسر نگهداری خودشو داره . باید حتما آموزش ببینه ولی من کلا سگ رو بیشتر دوست دارم فقط مامانم .
گربه هم خیلی دوست دارم ولی نه اینکه توخونه به عنوان حیوونه خونگی ازش نگهداری کنم . از همین گربه ای که تو عکس آواتارم گذاشتم و گربه ای شبیه گربه نهال باشه خوبه . از پرشین اصلا خوشم نمیاد![]()
به سگ رأی دادم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گربه خیلی قدرنشناسه و سگ کاملا بر عکسش
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.