دوستان تانک قبلیم با یک سری از لوازمش رو میخام بفروشم. اگه کسی خواست در خدمتم. من سبزوار ( خراسان رضوی ) هستم و دوستان هر جایی که بخوان به انتخاب خودشون با تیپاکس و چاپار و پست و باربری میفرستم.
تانک ar-3 ماهیران با ابعاد طول 80 و عرض 40 و ارتفاع 70 که کمی تغییرات تو دوسالی که داشتم روی خودش و پایش و سامپش و لوله کشیش انجام دادم و رفیجیوم هم به سامپش اضافه کردم که میتونید تو آلبوم قبلیم ببینید. قیمت نوش هم 2.200.000 هست و با توجه به اینکه از لحاظ تمیزی با نوش فرق چندانی نداره و تغییراتی که دادم قیمت 1.400.000 رو گذاشتم.
قاب مهتابی 4تایی T5 دایمکس 60 سانتی که لامپ هاش دیگه بدرد نمیخوره و باید تعویض بشه. تو سیم برقش هم یک تغییر کوچک دادم که اگه به تایمر وصلش کردید به صورت جدا از هم لامپهای آبی و سفید رو روشن کنید و اگرم نکردید که هیچ فرقی نمیکنه. قیمت هم 90000 تومان
تایمر 8 کانال بهنام کیت که کیتش رو همراه با آداپتور و رله ها که جداگانه خریدم رو توی یک قاب جاسازی کردم تا بشه راحت ازش استفاده کرد ( خدایی رو این خیلی وقت و هزینه گذاشتم تا سر هم شد ). قیمت هم 80.000 تومان درنظر گرفتم.
تعداد 70 عدد بیوبال دونه ای 300 تومان
غذای پولکی تترا که فقط باز شده و استفاده نشده و 20.000 تومان قیمت زدم.
شوری سنج Resun. به این دلیل که فکر میکردم اشتباه نشون میده یک هیدرومتری جی بی ال خریدم و بعد دیدم تقریبا هر دو یک چیز نشون میدن و اگه دوستان خواستن با هیدرومتری جی بی ال براشون کالیبرش میکنم که من 20.000 تومان میفروشم.
محلول نیترات گیر آموکوثل شرکت کردون 500 میل که 2بار فقط تو تانک قبلیم ازش استفاده کردم و حداکثر 50 میلش استفاده شده و به دلیل اینکه تو تانک جدیدم رف بزرگی دارم نیازی بهش ندارم. قیمت 50.000 تومان
این هم از عکس مقایسه شوری سنج با جی بی ال که هر دو یکم بیشتر از 24 رو نشون میدن
![]()