با سلام بنده یک آکواریوم مدل 3150 ماهیران حدود 2 سال کارکرد دارم.مقداری گیاه هم روش هست.قیمت پیشنهادی بنده 1300 هست...خود گیاها بخوای نو بخرید حدود 100 تومنی میشه.عکس از گیاها رو بزودی دز سایت میزارم..
![]()
با سلام بنده یک آکواریوم مدل 3150 ماهیران حدود 2 سال کارکرد دارم.مقداری گیاه هم روش هست.قیمت پیشنهادی بنده 1300 هست...خود گیاها بخوای نو بخرید حدود 100 تومنی میشه.عکس از گیاها رو بزودی دز سایت میزارم..
![]()
طول این اکواریوم 150 سانتی متر می باشد، در ضمن در های جلو میز اکواریوم رو باز کرده ام که الان در عکس نیستند..عکس کامل چند روز آینه در سایت قرار میدم..از طریق واتس آپ هم میتونم هر مدل عکس بخواین بفرستم..متشکرم
محل تحویل و نحوه ی ارسال؟
سلام,دوست عزیز,طول ارتفاع؟
دوست عزیز قبل از اینکه بخوام سوال کنم,سرچ کردم و چیزی دستگیرم نشد,واسه همین سوال کردم.
بعدشم باید مشخصات کامل رو همینجا بگن,شماهم اینقدر اسپم اسپم نکنید خواهشن.
دوست عزیز شما برین سایت ماهیران مدلش رو میبینین کامل مشخصات آکواریوم رو زده
ابعاد (میلیمتر) : (ارتفاع) 720 * (عرض)515 * (طول) 1500
از همه مهمتر بی ادبی نکنین معاون بخش بازارچه هستش طبق قوانین باهاتون برخورد کرده سوالی داشتین از خریدار بپرسین
قصدم بی ادبی نیست و نبود شما اینطور برداشت میکنین متاسفانه,ولی بازم ببخشید
بنده استان فارس هستم و امکان ارسال به تمام جاهایی که اتوبوس داشته باشه هست البته هزینه ارسال با خریدار می باشد..متشکرم
خواهش میکنم خریداران واقعی فقط پیام خصوصی بدن.میدونید که از این نوع آکواریوم و به این اندازه خیلی کم و نادر می تونید دست دوم پیدا کنید پس ممنون میشم اگه منصفانه برخورد کنید..
---------------------------------
یاداشت مدیریت:
تاپیک باز شد.در صورت عدم بروزرسانی تاپیک بسته میشه.
ویرایش توسط chaky : 16th July 2014 در ساعت 01:15 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.