ارتفاع چوبها چنده؟
استفاده شدن قبلا؟
پس نیاز به اماده سازی ندارن واسه استفاده ؟ ته اب میرن؟
جفتشو 30 خریدارم.
مدیر عزیز جسارتا چی کار کنم از دست اینایی که شماره تماس شماره کارت و...میگیرن ولی خبری ازشون نمیشه![]()
دوست عزیز قرار نیست که اولین نفری که خواست ازتون محصول رو بگیره همون نفر از شما خرید کنه شاید مشکلاتی پیش بیاد که نتونه بگیره حالا به دلایلی
این جملتون اسپم به حساب میادلطفا تکرار نکنین
عزیز بحث یک نفر و اولین نفر نیست!
بعد از ب توافق رسیدن طرف شماره کارت و تلفن و...میگیره منم طبیعتا رو حساب غریضه م میبرم پست و ارسال میکنم ولی هنوز طرف ارسال نکرده . . . .
یه سری مولتی یوزر هم هست که کاملا هدفشون مشخصه تعجب میکنم مدیرا چرا آی پی هارو چک نمیکنن . .
اگه سیستم امتیاز بازارچه بود یه امتیاز منفی میدادم
متوجه نمیشم که چجوری تاپیک های خرید و فروش (ب اصطلاح بازارچه ای ) هست که نه سیستم امتیاز دهی داره و نه اعتماد سازی . . .
تاپیک ـه انتقاد بخش بازارچه بزنید تا این نوع پست ها اسپم ب حساب نیاد .
دوست عزیز یک بار کامل قوانین رو بخونینعزیز بحث یک نفر و اولین نفر نیست!
بعد از ب توافق رسیدن طرف شماره کارت و تلفن و...میگیره منم طبیعتا رو حساب غریضه م میبرم پست و ارسال میکنم ولی هنوز طرف ارسال نکرده . . . .
یه سری مولتی یوزر هم هست که کاملا هدفشون مشخصه تعجب میکنم مدیرا چرا آی پی هارو چک نمیکنن . .
اگه سیستم امتیاز بازارچه بود یه امتیاز منفی میدادم
متوجه نمیشم که چجوری تاپیک های خرید و فروش (ب اصطلاح بازارچه ای ) هست که نه سیستم امتیاز دهی داره و نه اعتماد سازی . . .
تاپیک ـه انتقاد بخش بازارچه بزنید تا این نوع پست ها اسپم ب حساب نیاد .
مسئوليت تمامی خريد و فروش هاي انجام شده در بخش خرید و فروش حیوانات مجاز،
فقط و فقط به عهده طرفين ميباشد و انجمن پارسي پت هيچ گونه مسئوليتي در قبال معاملات انجام شده و ضرر و زیانهای احتمالی آن بر عهده
نخواهد داشت.
الان شما شماره کارتتون رو به خریدار میدین اون نمیخره ما مسئولش نیستیم این همه کاربر دارن خرید و فروش میکنن تا حالا به مشکلی برنخوردن
جواب سوال مولتی یوزر, شما از کجا میدونین که طرف چندین یوزر داره؟!!!!!
در مورد سوال بعدیتون اگه واقعا ناراضی هستین از قسمت خرید و فروش خیلی از سایتها هستن که اونجا هم میتونین آگهی بزنین مشکلی نیست ولی برین سایتهای دیگه متوجه میشین که قسمت خرید و فروش این سایت از همه ی سایتها منظم تر هستش
سوال بعدیتونم قبلش جواب دادم لازم به تکرار نیست
انتقادات و پیشنهاد هم تو سایت هستش یه خورده بگردین میتونین پیدا کنین و انتقاداتتونو اونجا مطرح کنین تا مدیریت سایت رسیدگی کنن
دوست عزیز یک بار کامل قوانین رو بخونین
مسئوليت تمامی خريد و فروش هاي انجام شده در بخش خرید و فروش حیوانات مجاز،
فقط و فقط به عهده طرفين ميباشد و انجمن پارسي پت هيچ گونه مسئوليتي در قبال معاملات انجام شده و ضرر و زیانهای احتمالی آن بر عهده
نخواهد داشت.
الان شما شماره کارتتون رو به خریدار میدین اون نمیخره ما مسئولش نیستیم این همه کاربر دارن خرید و فروش میکنن تا حالا به مشکلی برنخوردن
جواب سوال مولتی یوزر, شما از کجا میدونین که طرف چندین یوزر داره؟!!!!!
در مورد سوال بعدیتون اگه واقعا ناراضی هستین از قسمت خرید و فروش خیلی از سایتها هستن که اونجا هم میتونین آگهی بزنین مشکلی نیست ولی برین سایتهای دیگه متوجه میشین که قسمت خرید و فروش این سایت از همه ی سایتها منظم تر هستش
سوال بعدیتونم قبلش جواب دادم لازم به تکرار نیست
انتقادات و پیشنهاد هم تو سایت هستش یه خورده بگردین میتونین پیدا کنین و انتقاداتتونو اونجا مطرح کنین تا مدیریت سایت رسیدگی کنن
ما که نگفتیم مدیرا 0تا100 یوزر ها رو چک کنن مراقب شماره کارت ما باشن .! قوانینی رو بذارن که هرکسی از این نوع رفتار ها انجام میده امتیاز منفی بگیره و تو کارنامه ش ثبت بشه . . . . مثل اکثر فروم های خرید و فروش .
سایت اینقدر باگ داره که حتی میتونم آی پی های تکراری رو چک کنم چه برسه مولتی یوزر ! بره همینه که میگیم قالب سایت رو ارتقا بدید و Vb نباشید .
اگه تاپیک انتقادات و پشنهادات بخش بازارچه بود که اینجا پست نمیذاشتم . . .
ما که هرچی تو اینجا گشتیم انتقادات بازارچه ندیدم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.