چه طوطی بخرم ازبین این همه نژاد؟
البته این سوال برای خودم نیست من خودم ملنگو دارم برای یکی از دوستامه که میخواد طوطی بخره
چه طوطی بخرم ازبین این همه نژاد؟
البته این سوال برای خودم نیست من خودم ملنگو دارم برای یکی از دوستامه که میخواد طوطی بخره
سلام
دوستتون باید ببینه از طوطیش چی میخواد
اونوقت میتونه با توجه به انتظاراتی که داره و هزینه ای که میتونه بکنه بین انواع طوطی ها بهترین انتخاب رو داشته باشه
سلام
البته من تخصصی در ضمینه طوطی سانان ندارم ولی چون یه مدت که می خواستم طوطی بخرم تحقیق کردم که چی بخرم اینو بگم که
علاوه بر چیزی که نفیسه خانم فرمودند باید ببینید چقدر میتونید برای طوطیتون وقت بزارید تو روز؟ اینم در انتخابتون خیلی تاثیر داره!
سلام
بهتره دوست شما بره به پرنده فروشي ها سر بزنه و تمام نژاد ها رو ببينه و از بين اونا يه نژاد رو انتخاب كنه كه پشيمون نشه مثل اكثر تازه كارا(از جمله خودم)
بعد از انتخاب نژاد مورد نظر بهتره از روي كتاب يا همين سايت تحقيق كنه تا نسبت به موضوع روشن تر شه.
بعد از اون اقدام به خريد در بهار يا تابستان بهترين كاره ممكنه.
از نظر من اين بهترين كاره چون منم آدم وسواسي هستم اول مينا خريدم بعد ملنگو بعد شاه طوطي الان هم كاسكو دارم
ميگم بره ببينه چون با ديدن بهتر ميتونه تصميم بگيره(وقت بزاره در هفته 2بار بره خليج) اونوقته كه ميتونه بهترين طوطي اي كه با دلش بازي كرد رو بخره(البته بعد از تحقيق درباره نگهداري و خريد)
موفق باشيد
سلام بچه ها .
یه سوال داشتم راجب نگهداری طوطی ها ، بین کاسکو و شاه طوطی شک دارم . ممنون میشم راهنمایی کنین![]()
ببخشید میشه آدرس دقیق خلیج رو بدید ممنون میشم
ببخشید میشه آدرس مغازه ای در خلیج رو بدید که هم منصف باشه وهم طوطی های خوبی داشته با شه ؟
سلام به همگی .
اینکه من چه طوطی بخرم ؟ برای خیلی ها سواله . جوابشو هم هیچکس جز خودشون نمیتونن بدن .
ببینید اول باید نگاهتون رو اگه درست نیست عوض کنید . شما دارید سرپرستی یه موجود رو قبول میکنید نه اینکه یه اسباب بازی بخرید . معمولا توی هر فرد علاقه به پرنده معیار خودشو داره . یکی پرنده آروم میخواد یکی شیطون یکی ساده یکی رنگارنگ . شما باید ابتدا ببینید چه معیار و انتظاری از پرندتون دارید . بعدش مطالعه رو شروع کنید از طریق وب و کتاب ... هر چی شده باید گونه های مختلف و رایج رو ببینید درباره رفتار هاش تحقیق کنید درباره شخصیتش . شرایط نگهداریش و ... سپس با معیار هاتون مطابقت بدین .
اگه از هر لحاظ شرایط رو مناسب دیدین اقدام به خرید کنید . برای مثال کاسکو و آمازون سخنگویی بالایی دارن ولی کاکادو شیطنت بالایی داره و فضای بیشتری میخواد . آرا جیغ هاش دیوانه کنندست . و... هر پرنده مشخصات و نیاز هایی داره که قبل از خرید حتما باید فرد نسبت بهشون آگاهی کسب کنه .
ما ام نمیتونیم بگیم شما چه پرنده ای بگیرید چون شرایط شما و انتظارات و علایقتون رو نمیدونیم دوما ممکنه یه فرد ممکنه از پرنده ای خوشش بیاد ولی بعدا بفهمه اون انتظاراتی که داشته رو نداره پس باید با این تصور و باور خرید کنید که برای همیشه این پرنده رو میخوایید نگهدارید و همدم و همراه همیشگیتون هست اینطوری هم نا امید نمیشین هم موفق تر هستید در آموزش و نگهداریش .
موفق باشید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)