سلام دوستان .... بعد از مدتی استراحت چند هفته ای هست که دوباره اقدام به راه اندازی آکواریوم کردم . توی این مدت آکواریوم قدیمی شده بود محل زندگی شوگر گلایدر و ایگوانا و .... !
تقریبا از یک ماه پیش مراحل راه اندازی آکواریوم گیاهی آغاز شد . ابعاد تانک 128*48*60 که حدود 12 سانت بستر داره
برای بستر از آکوا بیسیس و مونادو استفاده کردم . حدود 350 وات لامپ تی 5 مخصوص پلنت سفید صورتی به تعداد مساوی . سیستم c02 3 لیتری دست ساز + دفیوزر جی بی ال و فیلتر سطلی آتمن 1400 لیتر در ساعت
گیاهان :
روتالا ، برگ بیدی ، نیلوفری و ریکسیا ، خزه کریسمس و ..... البته یه ماداگاسکار هم یکی دوستان بهم داده که نمیدونم چرا برگ هاش رشد نمینه . مرتب برگ جدید در میاره اما به 10 سانتی متر که میرسه زرد و خراب میشه و دوباره برگ کوچیک میده !
آبزیان :
100 عدد رامینوز ! 6 عدد سیامی جلبکخوار .... 4 عدد کت سفره .... 6 عدد کت برنز .... 2 عدد کوریدوراس پاندا .... 5 عدد ک.ریدوراس باله بلند .... 6 عدد حلزون کیلر و
10 عدد لابستر زرد ، آبی ، قرمز ، پرتقالی و تایگر از هر کدام یک جفت که توی تانک تقریبا گم شدن و گاهی وقت ها یکیشون رو به سختی میشه دید !
البته به جز این یه تانک آب شور هم راه انداختم که فکر کنم بهتر بود همه ی عکس ها رو تو یه تایپیک میذاشتم ... ! اینطوری توی هر 3 قسمت عکس ها لازم نبود تایپیک بزنم !
![]()