سلام .
من یه طوطی برزیلی دارم که برای بار دوم بدون جفت میخواد تخم بذاره . دفعه اول مجبور شدیم بخاطر تخم ماندگی جراحیش کنیم.
لطفا بهم کمک کنین . ببینین عکساشو آیا میتونه تخم بذاره یا نه . از روزی که فهمیدیم و علائم ورم مقعد ورم شکم سنگین راه رفتن و عصبی بودن و علاقه به لونه سازی رو بروز داده حدود 48 ساعت میگذره . الان حالش خوبه غذا میخوره میدوه آب میخوره اما بعضی وقتا شروع به جیغ های منظم میکنه بالهاشو با یه حات خاصی به صورت فواصل منظم باز نگه میداره کف قفس و جیغ میکشه . مدفوع میکنه آبکی تر و بیشتر از قبلن. کاری هست بتونم براش بکنم که تخم بذاره ؟ من نمیدونم چند روز باید تو این حالت بمونه تا تخم بذاره. کی باید نگرانش شم ؟
این غذاییه که بهش میدم البته با ارزن درشت تر ولی الان به اون دونه های سفید خیلی علاقه داره و نمیدونم چین . غذا و آب میخوره خودشو تمیز میکنه و از در و دیوار قفس هم بالا میره و سر حاله مدفوع داره آبکی تر از قبل ولی چون طول کشیده و تا تخم بذاره و اصلا نمیدونم چند روز باید مقعدش همینجوری ورم داشته باشه تا تخم بذاره نگرانم کمکم کنین . خواهش میکنم اینم در نظر بگیرید که ما خیلی نگرانشیم و لطفا ندونسته آب پاکی رو نریزید رو دستمون . بجز دونه هاش چیزای دیگه رو در حد مزه کردن میخوره کف دریا هم گذاشتم بلوک کلسیم هم داره زرده تخم مرغ و پوست تخم مرغ هم گذاشتم ولی نمیخوره در حد زبون زدن و مزه کردن فقط.
براش از پرنده فروشی اون لونه خاکستری رو گرتم اما خودش یه لونه کنفی از قبل داشت که برش داشته بودیم الان گذاشتم شاید تخم بذاره ولی از این لونه به اون لونه میره و توی لونه کنفی آروم تره ولی بیشتر وقتش رو همون جای همیشگیش و کف قفس میگذرونه رو میله و تابش هم میشینه اما بیشتر وقت مثل همیشه کف قفس و الانم در حال تمیز کردن پراشه.
![]()
![]()