جوجه کاسکو اهلی کاملن دستی بوده اصلن غار نمیزنه 20 کلمه حرف میزنه رو دست میاد دست میده بوس میده انواع سوتهارو میزنه کاملن صاف و سرحال
جوجه کاسکو اهلی کاملن دستی بوده اصلن غار نمیزنه 20 کلمه حرف میزنه رو دست میاد دست میده بوس میده انواع سوتهارو میزنه کاملن صاف و سرحال
ویرایش توسط nafiseh65 : 25th December 2013 در ساعت 08:38 PM
سلام
لطفا قوانین رو رعایت کنید
عکس و قیمت رو حتما اضافه کنید
کلماتی که میگه + لینک فیلم رو هم اضافه کنید
سلام دوستان یه جوجه کاسکو دم قرمز دارم که میخوام بفروشمش چون به خاطر کارم مجبورم برم شهری دیگه که اونجا باید تو خوابگاه هستم چشاش خاکستریه نک دمش هنوز سیاهه از وقتی پری بوده دست خودم بوده رو دست بزرگ شده 20 کلمه حرف میزنه ..بابا مامان .الو. بیا. بوس. دست. و خیلی چزای دیگه دست میده بوس میده انواع سوتهارو میزنه کاملن صافه اصلن هم غار نمیزنه فعلن ازش عکس ندارم چون ازش دورم به محض اینکه عکسش دستم رسید حتما میزارم
ویرایش توسط nafiseh65 : 27th December 2013 در ساعت 06:12 PM
دوست عزیز قیمت چنده ؟سلام دوستان یه جوجه کاسکو دم قرمز دارم که میخوام بفروشمش چون به خاطر کارم مجبورم برم شهری دیگه که اونجا باید تو خوابگاه هستم چشاش خاکستریه نک دمش هنوز سیاهه از وقتی پری بوده دست خودم بوده رو دست بزرگ شده 20 کلمه حرف میزنه ..بابا مامان .الو. بیا. بوس. دست. و خیلی چزای دیگه دست میده بوس میده انواع سوتهارو میزنه کاملن صافه اصلن هم غار نمیزنه فعلن ازش عکس ندارم چون ازش دورم به محض اینکه عکسش دستم رسید حتما میزارم
دوست عزیز قبلا هم به شما اخطار شده بود که از پرندتون عکس ارائه بدید.لطفا قوانین رو رعایت کنید.
سلام دوستان قیمت دوملیون پانصد
سلام
دوست عزيز اگه ميخواين زودتر به نتيجه برسين بهترين كار اينه كه فيلم و عكس از كاسكوتون قرار بديد
اينجوري تا دو هفته ديگه هم پست بدين كسي اعلام خريد نميكنه![]()
با اینکه چندین بار تذکر داده شده که عکس بذارید توجهی نکردید
دلیل قفل شدن تاپیک : عدم رعایت قوانین و قرار ندادن عکس در تاپیک فروش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.