با سلام خدمت دوستان
حیوان خانگی من فلاورهورن هست و تا حالا 2 تا فلاور داشتم و به وسیله یکی از دوستان با این سایت آشنا شدم و عکس ماهی ها رو میذارم اگر امکان داره نظر بدید .
این اولین ماهی من است :
این دومین ماهی منه :
بخاطر کیفیت بد عکسها شرمنده .

با سلام خدمت دوستان
حیوان خانگی من فلاورهورن هست و تا حالا 2 تا فلاور داشتم و به وسیله یکی از دوستان با این سایت آشنا شدم و عکس ماهی ها رو میذارم اگر امکان داره نظر بدید .
این اولین ماهی من است :
این دومین ماهی منه :
بخاطر کیفیت بد عکسها شرمنده .

سلام .
فلاورهای زیبایی دارید . با چه غذایی تغذیشون میکنی ؟

خیلی زیباست یه مدت یه جفت فلاور که به شدت شبیه به فلاور اول شمابود ولی به خاطر کمبود وقت ردشون کردم رفت

اب تانک رو سیفون نمیکنید؟؟؟

سلام
بسیار زیبا هستند و ان شا اله روز به روز زیباتر بشن
جناب من یه فلاور داشتم بسیار خشن بود و اگر دست داخل تانکش می کردی دیگه هیچ. ولی برعکس دوستم یه فلاوری داشت که هر وقت دست داخل تانکش میکرد طرف دستش میامد و حتی با ان بازی میکرد و به هدش هم دست می زد.فلاور های شما چگونه اند؟تهاجمی اند؟

درود بر شما فلاورهاي زيبايي هستند تو تصوير فلاور دوم خال روي هدش از بين رفته به نظر رنگ خالها كمتر شده . اگه درست تشخيص داده باشم ممكنه گلد تري باشه.

سلام دوست من
فلاور زیبایی داری
ابعاد تانکتون چقده؟

سلام
فلاورزیبایی دارید

با سلام خدمت همه دوستاناز نظراتی که دادید و وقتی که گذاشتید خیلی ممنونم .از غذاهای شرکتی برای ماهی استفاده میکنم مثل هامپی هد ، رد سین ، . . . در مورد سیفون کردن هر 2 هفته سیفون میکنم ولی هفته ای 2 بار 1چهارم آب را تعویض میکنم .راستش من داخل تانک دست نمی برم ولی از بیرون با دست خیلی خوب بازی می کنه .همونطور که نوشتم عکس اولی ماهی اول منه که بعد از 6 ماه فروختمش و متأسفانه عکسی از بزرگیش ندارم و خالهای روی سرش هم بزرگتر و قشنگتر شدو ماهی دومم که در عکسهای بعدی میبینید به احتمال زیاد از نژاد گلدن می باشد البته دوستان بهتر می دانند که چه نژادیه .حجم تانک هم 350 لیتریه

سلام دوست عزیز فلاور قشنگیه . ولی فلاور بیشتر از غذا به آب مناسب و تمیز احتیاج داره . با این حال ماهی قشنگیه...
انتخاب سریع یک انجمن

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.