مدتیه که این جور لکه ها روی سطح آب دیده میشن. کل آب رو بارها تعویض کردم. وسایل رو کلا خارج کردم. غذای خشک میدم . ماهیها سوم هستن وسالم و خوش اشتها . این عکسها رو با میکروسکوپ گرفتم اگه لطف کنید ممنون میشم.![]()
مدتیه که این جور لکه ها روی سطح آب دیده میشن. کل آب رو بارها تعویض کردم. وسایل رو کلا خارج کردم. غذای خشک میدم . ماهیها سوم هستن وسالم و خوش اشتها . این عکسها رو با میکروسکوپ گرفتم اگه لطف کنید ممنون میشم.![]()
فکر میکنم اشتباهی اینجا سوال کردید!!!
اینا رو باید بدید تو آزمایشگاه بررسی کنن بگن چیه . کسی نمیتونه تو این فروم راهنماییتون کنه
اتفاقا منم یه چند تا گلدفیش رو که امروز از ظرف به تانک منتقل کردم. دما رو تنظیم کردم و اکسیژن هم کافی بود چبنین چیزی دیدم.
توضیح بیشتر اینکه من دقت کردم این ماده از لای آبشش های ماهی خارج میشه و سفید رنگ و همراه حباب های هوا است. به نظرم فکر کنم واسه دمای زیاد آب باشه.و
آخه م نیک بخاری از نسیم کالا خریدم. اول متوجه نشدموقتی سه تا از ماهی هام پریشب مردند. امروز تازه متوجه شدم بخاری آب را بیشتر از دمای روی آن گردم میکند. دما رو کمتر کردم این ماده سفید کمتر شد.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.